ziks 91 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od Milana iz Beograda . Posle dugog razgledanja foruma eto resih i da se registrujem . Vec neko vreme gledam motore , posebno mi se svideo sv650 ali na nagovor drugara kupih cbf500 , za sada vozim casove za A kategoriju i nadam se dozvoli uskoro . Imam skoro 40 godina i od totalnog hejta prema motorima poceo sam da se zaljubljujem u njih . Nadam se da cu svojim (ne)iskustom doprineti nekoj od tema ovde 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao na forum. CBF je sa ABS-om koliko vidim na slici, po mom mišljenju odličan motor za početak moto karijere, samo lagano i oprezno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , jeste ABS model je . To je na kraju i bilo presudno da se odlucim za njega jer sam pocetnik . Doduse , mahom sam ga uzeo da ga vozim iz uzivanja kad je lepo vreme , ali u svakom slucaju ABS ne moze da skodi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Jul 13, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lepo predstavljanje i lep "bike". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ziks.Samo se uključuj u teme, doprinos je neizostavan ;-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 13, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor motora za pocetnika, bas mi se svidja kako izgleda. Sa srecom da ga vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ziks said: Pozdrav svima od Milana iz Beograda . Posle dugog razgledanja foruma eto resih i da se registrujem . Vec neko vreme gledam motore , posebno mi se svideo sv650 ali na nagovor drugara kupih cbf500 , za sada vozim casove za A kategoriju i nadam se dozvoli uskoro . Imam skoro 40 godina i od totalnog hejta prema motorima poceo sam da se zaljubljujem u njih . Nadam se da cu svojim (ne)iskustom doprineti nekoj od tema ovde Konacno si se setio da se registrujes.. Ako i ove ljude budes davio koliko i mene banovace te sa foruma u rekordnom roku I ne lazi ljude.. ABS te je nagovorio da uzmes CBF-a. Da je bio neki SV650 sa ABS-om za neke razumne novce (mada u tom trenutku da je bio bilo kakav naked SV650) sada ne bi bili kao blizanci A da.. Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa abs je bio presudan I tvoje odusevljenje hondom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cek da krenes da je vozis van bloka i ti ces biti.. Poteraj Bogdana sa casovima.. Treba mi drustvo za voznju I promeni avatar.. Ovako si kao gej Zoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna meni draga slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 122 Napisano Decembar 14, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda bas dobro izgleda, idealna za pocetnike.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...