Nolanka 508 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Beograda, vec dugo pratim forum ali sam se sad odlucila i na registraciju. Vozim otkad znam za sebe, a imam preko 3 decenije, trenutno imam piaggio beverly 500 i kawasaki er-6n. Vozila sam i sportske motore, ali me visina od samo 168cm kad se bas protegnem i kratke noge ogranicavaju u tome. Lako je voziti, ali malo teze se odrzati na semaforu u brdu, pomeriti, okrenuti, pogurati u guzvi, na parkingu, na sljunkovitoj podlozi i eto nekako zavrsih sa ova dva dvotockasa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Super su to motori koje poseduješ, pravi izbor, dalje ne treba ni gledati. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobrodošla u forum!Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Jul 13, 2020 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Nekada mi je 3 decenije delovalo kao puno godina (čike i tete). A sad kad neko kaže "imam preko 3 decenije", kao da je to nešto, bude mi smešno. Jooooš si ti zelena :-) Želim puno lepih i bezbednih kilometara pod točkovima i prijatne trenutke medju ovom virtuelnom ekipom. Pozz Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi i dobrošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 68 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 68 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...