N e g r o 384 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže naslov.... imam 3 komada, kupio za višak jer mi oblazne spoljašnji navoj (četvrtka gde hvata kljuc)... jednom nisam uspeo da vratim koliko je loše bilo da sam morao da čekam čep par dana... ona kupio nekoliko komada, menjao ih preventivno na svakoj drugoj zameni ulja, skuter prodao pa ostalo još ovo... Šaljem ili dodjite, moguće preuzimanje Mladenovac ili Voždovac radnim danom. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj čep ide na Kymco Xciting 250...ukoliko se ko nije javio evo da se prijavim...pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Išao kod mene na Kymco People S250 pa pretpostavljam da može i na Drand Dink, Xciting i sve druge 250...Ti uzmi jedan a ako niko drugi neće da šaljem sva tri.... ili da preuzmeš, kako god...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da sačekamo da se javi još neki kolega...pa se dogovaramo oko slanja... hvala svakako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li na kymco agility 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da meni odgovara, ako ne prosleđujem dalje. Voždovac odgovara. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Do kraja meseca biću na poslu, lokacija Saobraćajni fakultet, od 09 do 13, posle idem na godišnji pa je samo Mladenovac opcija.... 069/2281128Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ostao jos jedan, dva otisla.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan za sutra.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 21, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Otislo sve. Lock.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...