Nandy 0 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Dali mi neko moze pomoci da nadjem dobrog majstora za karburatore.?Sinoc smo stelovali karburator na mom Zxr i sad jos gore radi neg sto je radio.Otiso do majstora jer mi se gasio na leru a iso ko sumanut.Posle stelovanja se i dalje gasi na ler ( ponekad i radi) ali mi se gusi na vecim obrtajima.Majstor mi je dobar drugar i stvarno se trudio ali sad nemam resenje sta dalje.Znaci podesio vakume po satu i cak je lepo radio dok nismo vratili filter i rezervoar. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan proveri slavinu za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh smo oprali i sad radi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako,manjak vazduha a previse goriva, doktorirao sam dok nisam skontao kako treba. Neznam koji model imas,gde uzima vazduh ? ispod sedista,ili imas airbox sa usisnikom kroz ram ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Model 95-god.Sa usisnikom kroz ram.Jedan usisnik sa leve strane.Imam jos jedan problem:Znaci kad radi na ler sve je ok medjutim kad ukljucim svetla il se ukljuci ventilator drasticno padne obrtaj.popodne bi trebao drugar da vidi dal nepuni dovoljno ili ima kratak spoj negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Izmerite mozda je regler u pitanju a ako nije nista u vezi sa punjenjem onda zameni svecice i proveri nekako bombine,imas dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...