Lukac 1292 Napisano Jul 9, 2020 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasima, potrebna mi je pomoc od nekog ko zivi u Engleskoj ili ide tamo, naime treba mi pick up sensor radilice za bilo koji model Triumpha (starije generacije) sa karburatorima. Oni ne salju za Srbiju a meni je dugo i komplikovano da angazujem drugara motordziju u Austriji. Ako ima nekog ko moze da pomogne nek me okrene na 063 339530, moze viber iliwhatsapp, Lukac Dragan, hvala. Evo slike tog dela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Jul 9, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi tačno model i godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1292 Napisano Jul 13, 2020 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Narucio iz nemacke, ne moze brze, hvala kolegi u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...