Jump to content

Moto Zajednica

Moje lose iskustvo

Recommended Posts

• Zainteresovan, 585 postova

Ajde da dam svoj doprinos u vidu svog loseg iskustva.

Vracao sam se nocu sa zvezdare,isao bulevarom ka gradu i na raskrsnici bulevara i ustanicke sam isao skroz levo levom trakom i ne znam ni ja zasto valjda sam odlucio da ne prestignem nekoga ko je bio desno stisnem malo prednju kocnicu i sledece sam gledao kako me motor prestize,kliza i zaustavlja se na pesackom ostrvu a ja malo pre njega. Isao sam polako kad se to desilo(30-40 kmh) i nije mi bilo nista strasno izgulio sam saku jer nisam nosio rukavice(sad ih nosim) i uganuo sam koleno ne znam kako a jakna je odradila svoje pa nije bilo ogrebotina. Motor je prosao sa dosta izguljenom i malo polupanom desnom stranom oklopa ali isto nista strasno. Razlog pada je bila debela naslaga sodera koju po mraku nisam video. I sada kad prolazim tamo vidim da ima dosta sodera pa se cuvajte toga. Na greskama se uci pa bolje da su tudje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

To je bas zajebano kad se desi... Pesak i sljunak na putu su cest uzrok padova, kad se koci prednjom.

Desava se da ljudi padnu sa motora kada silaze sa asfalta na sljunak, a koce pri tom. Treba tu paziti mnogo...

Nego, nadam se da se taj dogadjaj nije desio u neposrednoj proslosti! Steta bi bilo da ti propadne leto...

Pozdrav! :D

• Svrati ponekad, 179 postova

Desava se da ljudi padnu sa motora kada silaze sa asfalta na sljunak, a koce pri tom. Treba tu paziti mnogo...

Kriv sam! :P :P :P Nema tu igrarije, drzte jedno oko na asfaltu a druga tri na saobracaju! :shock:

Nego, nadam se da se taj dogadjaj nije desio u neposrednoj proslosti! Steta bi bilo da ti propadne leto...

Ma jok to je bilo tamo negde u oktobru,novembru prosle godine a od tad nikako da se smilujem da sredim te oklope.

A leto mi propada zbog prokletinje zvane fax a i ovog sugavog vremena ko u vijetnamu 8)

Imao sam ja jos tih zanimljivih padova sa prednjom kocnicom i klizavom podlogom ali su bili bezopasni i van javnog saobracaja(po mokroj travi na uscu,knez mihajlova po kisi u 2 ujutru na tomosu :idea: )

Ma sta ima da me jede blam niko me nije video(inace bi menjao mesto boravka) posto je bilo prazno nigde nikog padala neka kisa a ja bio u Havani ili tu negde u nekoj od tih bocnih ulica pa reko ajde da preprecim i prodjem malo kroz knez pa da izadjem u vasinu i kako je bilo mokro a one plocice klizaveeee ja malo pljasssss... :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja