fibra 345 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi nesto jasno, a zasto bi uopste bilo potrebno da se zice skidaju? S druge strane... onaj deo koji omogucava stelovanje mora da ostane slobodan nakon lepljenja, tj. mora da se okrece kako bi kasnije stelovanje bilo moguce pa mi se cini da je neophodno postaviti neki ulozak koji pravi barijeru izmedju same komore gde je vazduh i ovog dela gde se nalaze ove slobodne "matice". Malo smo otisli u off sa ovim. Ja se zvinjavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ... ;D ;D...ovo da se ne kvare izgleda ne vazi samo za Transalpa. Listajuci oglase (zabole me glava) jos nisam naishao na oglas tipa :"...to i to godiste ...prolupala mashina..nevalja DJUNTA...ili sl." -svi su "spremni za sezonu" (doduse niko ne kaze sta shvata pod pojmom 'sezona"') Tako da u cudu sam -kako i zasto se u Srbiji motori ne kvare -nego svi ostaju konzervirani "u fabrickom stanju" ;D ;D ;D Video sam oglas na ebay prodaje se TA za 100EUR havarisan prednji deo stradao hladnjak,maska i viljuske. Sve se kvari - veruj mi.. Ali cinjenica je da sam imao bar 10-ak transalpova i 10-ak Afrika koje ni posle 100000km nisu imale niti jednu manu.. Mislim, ako se uredno odrzava i vozi taj agregat prelazi i po 150 - 200000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja nesto da kazem na ovu temu bio sam u potpuno istoj situaciji kao i ti u januaru i isto sam ovde pitao za samo 3 modela i iskreno dobio sam dosta dobrih preporuka koji motor da uzmem i medju njima je bila i afrika i transalp i XT i KLE i jos poneki model ali sam bio jos vise ogranicen sa parama nego ti, samo do 2000e na kraju posle svih razmatranja uzeo sam motor koji niko nije ni pomenuo, cak ga i ovde nisu pomenuli Suzuki DR650 koji dolazi u vise varijanti, R, RS, RSE po meni i po iskustvu jos nekih ljudi jako pouzdan motor, ali kada se nadje dobar primerak (sto je slucaj sa svakim motorom), jako jednostavan za odrzavanje sto mozes videti i iz textova majstor kvarise koji ga isto ima mozes i njega da uzmes u obzir ali ako zelis 1 cilindar, mada ja isto glasam za TA jer i ja razmisljam da pazarim jednog za duza putovanja e sada malo zasto sam ga preporucio, relativno lagan motor(u R verziji) oko 170 sa svim tecnostima u njemu, dosta okretan, dvoje mogu lepo da se voze na njemu (pohvalile ga devojcice da je jako udoban ;D ), odlicno ide uzbrdo kao i nizbrdo cak i bolje uzbrdo , nije brz (150kmh je max brzina), moze svuda da prodje bez obzira na gume (vozio sa skoro celavom zadnjom neko vreme), visina sedista od zemlje moze veoma lako da se podesava a potrosnja je isto jako dobra, 5l na 100km, bar meni toliko trosi kuda god da ga vozim a najzanimljivije od svega je sto ima za oko 2500e da se nadju noviji modeli (96, 97, 98), imas ih sada i dosta po oglasima opet cu se sloziti sa svima i preporuciti ti TA ako hoces 2 cilindra, jer za te pare moze dobar da se nadje, a AT za te pare moze samo dosta stara da se nadje a mislim da to i nije neko resenje nemoj da se zaleces sa kupovinom, budi strpljiv i naci ces dobar motor i kao sto neko rece taj prvi ces zavoleti vise nego bilo koji sledeci ps: mislim da ce se sa ovim sloziti jos neki, molio bih ljude da prvo procitaju sve postove pre nego sto daju komentar jesto da oduzme malo vise vremena ali mozda cete tako dati bolji savet coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...