zolaman03201 139 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,doslo vreme da se rastanem od mog mezimca.Tako da evo resih prvo ovde da kazem zbog kolega. Na prodaji Honda Hornet s 2002 god. Dosta vas je upoznato sa kupovinom mog prvog motora, tako da verovatno vam je i poznat motor. Motor je ocuvan, ispravan.Zamenjeno je ulje u vilama i semerinzi Uradjen je mali servis, zamenjene zadnje plocice, prednje su jos dobe imaju dosta "mesa" kako majstor kaze-teraj. Poseduje orginalni givijev kofer i nosac, Lsl slajdere, pojacanu sirenu... Auspuh je leo vince, orginalan, nije aftermarket. Registrovan je na moje ime, rrgistracuja istice 18.7.2020.Tehnicki pregled je uradjen 4.7.2020 , potvrda je kod mene. Sa motora nikad nije padano sto se moze i videti po stanju motora, ja sam drugi vlasnik u Srbiji kod mene je od 2016 god, u prvoj je boji, sve na njemu je fabricki, nista nije buzdeno,prepravljano itd. Dva kljuca od motora i dva od kofera.Garaziran. Odrzavan je kod Milana Marinkovica od samog pocetka i svr sto je radjeno radio je Milan.Cena 1900e ( za sve sto imam za njega) Ukoliko je neko zainteresovan ili zeli jos informacija , a ja sam zaboravio napomenuti mozete me kontaktirati na broj062/29 11 27 Dragan ili ovde na forum. Sto se tice zamena eventualno neki skuter, do 250ccm mozda. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih možda menjao svog Nexusa 250, nemam pojma. Polozio za A skoro, pa mi sad nekako logican potez da promenim skuter za jaci.motor. Oduvek sam gledao Bandita, Horneta i GSR-a. Kad videh ovaj oglas, poceo sam ozbiljnije da razmisljam.u tom pravcu. Inace Nexus mi je top, tu nema problema, ima ga na forumu..Sta misliš o toj ideji?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5655 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvog vlasnika. Sto se njega tiče, motor nema greške (možda ga i nagovorim da ga ponovo vrati). Srećna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17446 Napisano Jul 7, 2020 Integrisan, 5153 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak bas mi se svidja :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22399 Napisano Jul 7, 2020 Integrisan, 9608 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobar primerak rekao bih! Svidja mi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Jul 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda motorče, cena skroz korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17446 Napisano Jul 7, 2020 Integrisan, 5153 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da kupujem sigurno bih razmislio, taman gabaritno za mene, ne mnogo tezi od gpz-a a jaci i napredniji u svakom pogledu. I 4 u redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, hvala svima na interesovanju i na lepim recima ovde...Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...