r_faruk 43 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, cestitke na motorima... imam par pitanja pa kada uhvatite vremena javite koja je visina sjedista i koliko ste vi visoki? ja sam 192 cm i inseam je 36", ali nisam imao priliku sjesti na f800GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja sam visok oko 195cm,negde budem 196cm a negde 194cm , tako da ono,i imam 118kg visok i krupan,meni je motor ali baš baš (po meri) a za visinu sedista.,to cu ti javiti kad dodjem s posla kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan @r_faruk Moja malenkost 118kg i 189cm i kada sednem stopala ravno na zemlji kolena laganao savijena. Kada sam na nogama sic mi dođe tačno do dupeta. https://bikez.com/motorcycles/bmw_f_800_gs_2011.php Physical measures and capacities Dry weight: 185.0 kg (407.9 pounds) Weight incl. oil, gas, etc: 207.0 kg (456.4 pounds) Power/weight ratio: 0.4566 HP/kg Seat height: 880 mm (34.6 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1350 mm (53.1 inches) Overall length: 2320 mm (91.3 inches) Overall width: 945 mm (37.2 inches) Wheelbase: 1578 mm (62.1 inches) Fuel capacity: 16.00 litres (4.23 gallons) Reserve fuel capacity: 4.00 litres (1.06 gallons) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako manje vise je i meni,ja sam ispucao motor malo na amortizeru tačnije msm da da sam do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Jul 28, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima volio bih naci neki motor koji ima veliki razmak izmedju sjedista i fuzastera.... sacekacu jos sezonu-dvije pa idem u malo ozbiljniju potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bero 11 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sweden Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2020 at 5:39 PM, Grasko.car said: Moze li jedno off pitanje..... Kako se tolerisu vozaci motora u Svedskoj....da li vas hvata radar ako prekoracite brzinu, i da li mozete da parkirate motor bilo gde na trotoaru ili vaze ista pravila kao i za vozace automobila.... Evo da ti ja pokusam odgovoriti na pitanje. Policija je ovdje nekako manje osjetljiva na motore nego na automobile ali za prevelike brzine svakako reaguju. Kamere koje su postavljene na cesti reaguju ali ti ne mogu nista jer se kaznjava vozac a ne vlasnik a posto je vozac vise manje maskiran nema dokaza da si to ti. Mada se vecina pridrzava ogranicenja gdje su smjestene kamere jer ako primjete da krsimo pravila ko zna sta ce biti u stanju da smisle, boje ne izazivati srecu. Sto se tice parkiranja postoje parkinzi za motore u vise manje svim mjestima i tu je parkirnje besplatno. Parkiranje na mjestu za automobile je dozvoljeno ali se placa i cijena je ista kao za auto. Za trotoare zavisi, ja nekada parkiram ispred kafica i sjedim na terasi, nikada nisam imao problem, par puta je policija prosla bez reakcije. Eto ukratko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja na 500 km do 140 km/h. Žena provela samo 100 km, 10% grad NS ostalo Vojvodina 4,6 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Octobar 1, 2020 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kupio,velim da probam ii normalno meni je previsok,ja imam 1,70m . koje su mogućnosti spuštanja istog,znam za sic,ima li još nešto a da se ne poremeti fizika motora,upravljivost,i slično !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Septembar 7, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam GSR 600 i razmisljam da kupim F700 GS. Nasao sam neke 2014 godiste, nizak sam i malo koji motor mogu da vozim (170 cm), a ne volim trkalice. Sa GSR Suzanom sam bio prezadovoljan, bas sam se navozao po Srbiji, Bih... 2x Rumunija. Da li neko moze da mi napise nesto o F700 GS, da li je lak za voznju, kakav je osecaj kod ubrzanja, da li lako vuce dvoje... Znam da je sve to individualno, ali mozda ima neko ko je vozio nesto slicno pre njega pa me zanimaju utisci jer ne znam bas nikoga da ga ima i da mogu da probam pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Septembar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 381 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da sednem i provoza GS 700, do duše samo jednom i to kratko. Visina ti neće biti problem, a mislim ni težina, možda je subjektivno jer posle Versys-a hiljadarke meni je kao bicikla. Ustvari mnogo se lepo vozi. Snaga za jednog putnika sasvim ok, a za dvoje šta znam, moraš probati. Vlasnik mi je pomenuo potrošnju, iskreno zaboravio sam tačno, ali se sećam da je mala. Naravno to uvek zavisi od stila vožnje i opterećenja. Nisam ti mnogo pomogao ali ovako na prvu imaš bar neku informaciju. Promenio Septembar 7, 2022 član shlem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...