Zuba87 6721 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, често носим резервну кацигу, али не с тим намерама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad okvasis kacigu dzaba ti 20 potkapa u koferu. Treba ti suva kaciga. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А ти немој да је квасиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Što? Ja kad krenem negde prvo napunim kacigu ladnom vodom, pa tek onda je stavim na glavu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A i ako negde skreneš na plažu da se okupas a zaboraviš da skines kacigu. Dzaba potkapa Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bojan82 je napisao: Što? Ja kad krenem negde prvo napunim kacigu ladnom vodom, pa tek onda je stavim na glavu... Odakle tebi voda ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee i ja sam sad taknut rukom civilizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 22, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovu i zadovoljan sam baš, ali isključivo zimi. Nisam baš neki fan podkape, nosim samo kad baš mora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao oni što jure Pakmena 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je tehnologija, sedim u nekoj šumi, ne znam ni gde sam, ni gde sada, i kenjam o potkapama na forumu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 22, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Bojan82 said: Šta ti je tehnologija, sedim u nekoj šumi, ne znam ni gde sam, ni gde sada, i kenjam o potkapama na forumu Smanji malo te smesne cigarete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan podkapu iskljucivo nosim samo kad je manje od 20 stepeni, neverovatno mi je da neko nosi to na 35 stepeni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, gavrela said: podkapu iskljucivo nosim samo kad je manje od 20 stepeni, neverovatno mi je da neko nosi to na 35 stepeni.. Kad ti se usmrdi kaciga od znoja, kad krenu sundjeri da upijaju, ili te ne daj boze buba zvekne u vrat onda ces shvatiti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da zamislim da navučem kacigu na glavu bez potkape. Ma koliko god da je napolju toplo, potkapa je obavezan deo opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja juče shvatio. Sad dok se otkiseli sve, dok se osuši danas nema vožnje. Sledeći put potkapa da vidim dal mogu s njom a da ne dobijem fras od vrućine. Jebo ono, upropasti kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6072 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Potkape se proizvode od raznih materijala za razne uvjete upotrebe.Svaki taj materijal ima specifične karakteristike koje, ovisno o godišnjem dobu i vanjskim temperaturama, uvjetuju izbor potkape. Za vrućine je dobar izbor coolmax, merino vuna ili svila jerbo jako brzo odvode vlagu van pomoću ventilacije kacige, brzo se suše i ne absorbiraju neugodne mirise. Za hladne dane windstoper-neopren. Pamuk , u Moment slučaju, ne ulazi u uži izbor zbog upijanja vlage tj. znoja.Sporo se suši i apsorbira neugodne mirise. Nije svaka potkapa univerzalna. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, drmilan_ said: Kad ti se usmrdi kaciga od znoja, kad krenu sundjeri da upijaju, ili te ne daj boze buba zvekne u vrat onda ces shvatiti pa nisi me ubedio, za 15 god koliko vozim motore mi se jos jedna kaciga nije usmrdela, a ko se buba plasi taj na motor ne treba da seda 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Avgust 23, 2020 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nekad mi je bilo nezamislivo da leti nosim potkapu, a kad je hladno bilo mi je nezgodno kad je stavim. A onda sam na neprijatan način saznao da sam alergičan na ujed osica, od tada ne sedam na motor bez potkape da bi zaštitio vrat. Sad sam se navikao i uopšte mi ne smeta. Znači sve je stvar navike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 23, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za vrat ima posebna navlaka za vrat i da pokrije ramena, a ne ide na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Avgust 24, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Licno,cele godine nosim ovu podkapu: Kao sto je vec receno, sve je stvar navike, pa mi je sada nezamislivo da vozim bez nje (osecam se nekako go) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2542 Napisano Avgust 24, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu potkapu nosim uvek, da bih zaštitio kacigu od znojenja. Čim stanem negde na pauzu za kafu ili ručak, potkapu operem vodom i sapunom, stavim na sunce da se osuši, i suva je i čista za pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Avgust 24, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos počeo al nakon prošle nedelje uvidjam značaj podkape. Neznam kako drugi al meni najviše godi brzina od oko 80 do90 i toplo mi je u opremi. Ova givijeva kaciga ima dosta dobru ventilaciju za svoj cenovni rang al kad usporim kroz naselje ili još gore kad me uhvate semafori, e tu je muka, nema vetra oko glave. A najviše vozim po gradu tako da ostaje potkapa za sledeću sezonu, eventualno ako produži kao prošle jeseni toplo pa da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sma prvo pamicnu, pa sam za ovu sezonu naleteo u Lidlu na Crivitovu od vestackih materijala za neke sitne pare, a podkapa vrhunska. Ja je nosim i na u 35 i na 20, sto neko napisa - toliko sam se navikao da mi je bez nje neprijatno kad stavim kacigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6072 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jamija danas još jednu u Pola.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanR 128 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ducati Hypermotard 1100 EVO Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam nosio potkapu...pre 10 dana, ponudi mi drugar da kupim od njega novu x-lite kacigu. Da mi kacigu na probu 7 dana i uz kacigu novu Dainese potkapu da je nosim ispod (skroz na mestu, složićete se..) Neverovatno, ali već posle 3-4 dana, ja ne mogu da zamislim da vozim bez potkape... Kaciga se lakše stavlja i skida, ne klempaviš uši, nekako kao da nisam kompletan bez potkape...što se tiče vrućine, mislim da nema razlike sa ili bez...Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...