stryker_026 132 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel uopšte koristio neko tank torbu na čoper motoru jel moguće uopšte fiksirati ovi fabrički koferi su mi mnogo mali fali mi još malo dodatnog prostora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 4, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Tražim neku ne previše veliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mozda moju prodao, jer hocu da uzmem vecu. Ne znam koliko ti je za copera, al je bez tragova korišćenja, vise stoji u garazi nego na motoru (sad sve trpam u kofer). Jedina mana sto nema magnete, nego je na kopcanje, i pozadi se lepi na cicak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel bi to moglo montirati na ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...