acim 766 Napisano Jul 26, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže tekst, druga američka kruzer kompanija, verovatno posle Harleya, proslavlja 10 godina postojanja. Tim povodom su predstavili ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4979 Napisano Jul 26, 2008 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imaju oni ludila na pretek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Victory pravo stvarno lepe motore. Imam nekih slika iz Kanade sto mi je poslao burazer kad je bio na nekom sajmu motora ili sta vec. Prelepi su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2905 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na skuter. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan za tu vrstu motora koje prave svi su vrhunski dizajnirani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ovde aluminijumske felne sa paocima na custom motoru? Meni to izgleda skroz bezbeze ili bar ove izgledaju kao da su skinute sa nekog drugog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni velika vecina custom motora izgleda bezveze ali ovaj putnicki dinosaurus mi se mnogo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...