crnamrlja 22 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima viska verovatno se moze montirati ona ploca i na nosace koji nisu SHAD-ovi...pa i to dolazi u obzir 063273121 063260512 Goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_40d0f37b65cdf2b7d4002b20006868385b/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=242&artnr_gr=10025916&mottype=&herst_bez=&typ_id= Ovo je za SHAD kofere. Ako te ne mrzi da čekaš, naruči... Moguće je da imaju i ovde: http://www.mototradegroup.com/shad/sh42.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan link iz louisa je za plocu, koju sam dobio uz kofer sto se tice mototradea, sramota je da zvanicni distributer bilo koje firme za moto opremu bude toliko nezainteresovan a i bezobrazan. oni nit znaju sta prodaju, nit znaju sta imaju na lageru, prebacili su me tri puta na svoje dilere od kojih je covek iz Yamaha salona bio skroz ok a kad sam ih opet zvao za Pekijevu Hondu CB750, onda su se iscudjavali o cemu pricam ja: ali zar ne stoji excel fajl na vasem sajtu u kome su svi modeli motorcikala osoba Ž: ne, mi prodajemo samo nosace za nase motore ja: ali ovo je vas sajt, mototradegroup.com/shad osoba Ž: jeste ja: pa onda ovaj katalog na sajtu jeste vaš? gmaz: ne znam na sta mislite ... .. . ukretko, ne zasluzuju da potrosite jedan dinar u njihovoj radnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @crnamrlja Idi tamo i prevaspitaj tu devojku ;D Jel si probao na Louisovom sajtu da ideš na link Bike-Datenbank, u gornjem (glavnom) meniju, pa da odabereš tvoj motor i vidiš šta ima u ponudi? Vidim da imaju neke nosače za neki TDM 850 koji sam ja nasumice odabrao. Mada, cene su im strahota za ove stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan osoba Ž nije žensko .......slučajno sam odabrao to slovo elem, moto detail [zapravo isto sto i SHAD] ima nosace za 125e ali posto sam kofer platio 60e, glupo mi da dam toliko za nosac koji mi se pritom i ne svidja kako izgleda http://www.louis.de/_40f19089a7c43fc052b32d914bbd7b175e/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=230&artnr_gr=10022230&mottype=&herst_bez=&typ_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan osoba Ž nije žensko Šteta ;D moto detail [zapravo isto sto i SHAD] ima nosace za 125e ali posto sam kofer platio 60e, glupo mi da dam toliko za nosac koji mi se pritom i ne svidja kako izgleda Potpuno se slažem, i ja sam iz istih razloga odustajao od kupovine mnogih stvari. Recimo, onaj branik za zadnji točak da ne bi prskao (antispray ili kako se već zove) košta neke šašave pare Rodiću, a verovatno i svuda drugde. Reda veličine 250-350 evra. Ili recimo originalni slajderi beše koštaju 170 evra, opet papreno. A poslednje je bilo odustajanje od kupovine naslona za kofer juče, kada sam kupovao kofer. To jastuče košta 3.900,00 dinara, ali ipak izgleda bolje nego ovaj od 35 evra u Louisu: http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10024272 Jasno mi je da mnoge stvari koštaju puno, ali mi nije jasno da ovakva glupost može da košta 35-50 evra. Evo kako izgleda ovaj E95S za Givi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Šteta ;D ma nije, srecno sam zauzet negoooo, jel ima neko taj nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan @crnamrlja Idi tamo i prevaspitaj tu devojku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @search Ništa ja nisam rekao ;D Neće on, vidiš da je dobar momak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan @search Ništa ja nisam rekao ;D Neće on, vidiš da je dobar momak. Nije sto je moj, ali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta ;D ma nije, srecno sam zauzet ......... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...