Honda nsr 125 0 Napisano Jun 30, 2020 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, pozdrav svima, imam problem sa hondom nsr 125, ne baca varnicu na svećici,nije htela uopšte da baci varnocu, zamenjen CDI bacila nekoliko puta, upalila ali nije htela da primi gas, posle toga opet meće da baci, CDI je već kao što sam rekao stavljen drugi ispravan, namotaj majstor proveravao kaže da je dobar, bombina druga, al ne želi da baci, pomoć što pre, Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Proveri instalaciju, proveri dugme za gasnje. Proveri CDI da se nije spalio iz nekog razloga. Proveri glavni osigurac ( Ma da , mislim da ne bi radio alnaser da je on crko). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda nsr 125 0 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na to da od kad sam ga kupio, instalacija je katastrofa, zato sam kupio komplet instalaciju i CDI pa ćemo videti šta će biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...