davor 0 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam Mihin kolega, još sam u bolnici u Zagrebu, trebao sam u petak ići kući, ali će me zadržati do utorka, jedva čekam da vidim svog MZ-a iako malo slupanog, ali sve će se to riješiti. Evo priče, kako sam ja zaglavio u bolnici, moj tata je poslikao na motoru te dijelove koji su posavijani i odnio slike autolimaru da ga pita jel se to da riješti, čovjek je rekao da se može bez problema samo da treba donjeti i ispravnu ramu kako bi mogao uzeti mjere, mislim da mi to neće biti problem naći. Koliko sam ja isto vidio na slikama, rama je ipak malo manje od tvoje savijena, brat mi kaže da su felge čitave i prednja vilica, jedino ću i taj disk morat promijeniti. Zadnji kraj bježi isto, ali čini mi se zbog savijenog repa, a ne rame jer stražnja vilica uredno prati ramu, znači samo rep je negdje gore višlje savijen, to mogu i sam popraviti. Eto to je to, takav je plan moga popravka, nadam se da će biti dobro i da ću ga opet jahati kao nekada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ćeš se brzo oporaviti i da ćemo jahati zajedno na nekoj našoj manifestaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti lepo oporavi, Limar ti je lepo rekao sta treba, samo jos da posteno odradi posao i sve ce biti u redu, Pa pretpostavljam da bi iduce sezone trebalo da se vidimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan A valjda će napraviti kako spada. Ne bi bilo loše da se negdje nađemo koji puta kad ponovo zajašim pilu, ima puno ljudi tu po bolnici koji mi govore da nisam normalan što ću opet jahati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se desila nezgoda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan A nesreća se dogodila na totalno glup način. Krenuo sam kući s vožnje i odlučio napraviti još jedan krug, odem malo dalje od kuće okrenem se i krenem kući. Na cesti vidim otvorenu kanalizacijsku šahtu, vratim se nazad da to zatvorim, mislim si netko će stradati, i ostavim motor na "patku", bočnom nogaru i valjda sam bio toliko sretan što sam možda nekome pomogao da sam zaboravio podići patka nazad i krenuo kući. 100m od kuće je bio lijevi zavoj iz kojega sam izletio zbog patka i zabio se u neku videoteku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti sto brzi oporavak . E zato ja nevolim tu bocnu.!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Mene su drugovi terali da stavim tu bocnu nogaru,ali je nisam stavio,mozda je i bolje,sigurno bih je zaboravio,pa bi se i meni desilo nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zato su fabrike na seriske motore stavili prekidac na bocnu nogaru, mozes da upalis motor, al cim ubacis u brzinu on se ugasi . Mada da budem iskren i ja je imam na mom MZ-u, i znam i da postavim i povezem taj prekidac, a opet nisam to uradio. Moracu se potruditi oko toga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan aj napisi od kako se povezuje i gde mogu naci taj prekidac, bas mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan kad je davor naj.... i ja sam pokuso nesto smudrovat kad je nogar spusten da mi prekine strujni krug da nemogu upalit motor a kad ga dignem da s strujni krug spoji ??? al onda nema paljenja na nogaru a posto sam ja skino srednji nogar jel mi smeta kod mjenjanja brzina posto imam naopaku nozicu mjenjaca kad je hladan volim ga ostavit da malo radi u leru ok to sad u ljetu ne radim do nekih 10sek al toliko mogu i sjedit na njemu e sad to sam mislio napravit od onog prekidaca od auta kad otvoris vrata da se svjetlo upali ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan e sad to sam mislio napravit od onog prekidaca od auta kad otvoris vrata da se svjetlo upali ??? Može to samo neznam koliko bi bilo trajno. Ovi prekidači su obično umotani u gumene štitnike kako ne bi upadala prljavština i oštetila kontakte, neznam ni kako bi na vodu reagovali... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nece im smetati ako su od kola od vrata ,mada tu mogu i granicni prekidaci od neke masine mada moglo bi se iskombinovati nesto preko davaca signala za lampicu za neutral,znaci imao bi kontakt i radio bi na copi dok je u leru,ali cim bi se ubacio u brzinu a copa je spustena on bi se ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto je Wice rekao, kombinacija ler prekidaca i prekidaca na bocnoj nogari, jedan do dva releja i tu nema problema. Mnogo je veci problem naci dobar prekidac ( najbolje od nekog stranog motorcikla koji je namenski predvidjen za to ) , jer imaju gumenu zastitu zbog vode i prljavstine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a davor zavrsava elekt.teh faks pa se dosta razumije u struju i pravio je dosta inovacija na svom jugu tipa alarma i daljinskopg palenja a u bolinici kako mi je reko da je slozio shemu kako ce to napravit to sa lampicom lera pa ako uspijemo to realizirat stavit ce mo na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev maloprije smo grupno bili kod davora evo koja slika [/url Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam imao slican problem kao nas drug Drumska Lisica pa sam ga resio na ovaj nacin Poucen iskustvom Drumske Lisice da duzina rama varira od modela do modela ja sam napravio sablon koji se moze pomeriti prema modelu koji se radi Nadam se da slike govore vise od reci Sablon skinut sa etz 250 neznam samo dali je ugao viljuske isti i na drugim modelima kao na 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Alat isproban odlicno se uklopilo sve je povareno i ostavljeno da se ohladi u alatu da nepovuce var na neku stranu sutra nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi evo tema o slupanim ili polomljenim MZ motorima pa kaci slike da vidimo kako je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 30, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hoću, sutra fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan De su slike :stabre: Jel trci ili pase jos na livadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 7, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan trči, evo vratih se iz užica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 8, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super još malo pa akcija na istom mjestu je i moj ram bio pukao i varen ali posto nista nije mrdnulo od 90-ih do danas nisam ubacivao nikakva ojacanja. sad mislim da sam mozda i trebao ali posto je palo i farbanje ne pipam nista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 9, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan motor se vozi vec 10 dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...