Jump to content

Moto Zajednica

davor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

davor's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. A nesreća se dogodila na totalno glup način. Krenuo sam kući s vožnje i odlučio napraviti još jedan krug, odem malo dalje od kuće okrenem se i krenem kući. Na cesti vidim otvorenu kanalizacijsku šahtu, vratim se nazad da to zatvorim, mislim si netko će stradati, i ostavim motor na "patku", bočnom nogaru i valjda sam bio toliko sretan što sam možda nekome pomogao da sam zaboravio podići patka nazad i krenuo kući. 100m od kuće je bio lijevi zavoj iz kojega sam izletio zbog patka i zabio se u neku videoteku.
  2. A valjda će napraviti kako spada. Ne bi bilo loše da se negdje nađemo koji puta kad ponovo zajašim pilu, ima puno ljudi tu po bolnici koji mi govore da nisam normalan što ću opet jahati.
  3. Evo ja sam Mihin kolega, još sam u bolnici u Zagrebu, trebao sam u petak ići kući, ali će me zadržati do utorka, jedva čekam da vidim svog MZ-a iako malo slupanog, ali sve će se to riješiti. Evo priče, kako sam ja zaglavio u bolnici, moj tata je poslikao na motoru te dijelove koji su posavijani i odnio slike autolimaru da ga pita jel se to da riješti, čovjek je rekao da se može bez problema samo da treba donjeti i ispravnu ramu kako bi mogao uzeti mjere, mislim da mi to neće biti problem naći. Koliko sam ja isto vidio na slikama, rama je ipak malo manje od tvoje savijena, brat mi kaže da su felge čitave i prednja vilica, jedino ću i taj disk morat promijeniti. Zadnji kraj bježi isto, ali čini mi se zbog savijenog repa, a ne rame jer stražnja vilica uredno prati ramu, znači samo rep je negdje gore višlje savijen, to mogu i sam popraviti. Eto to je to, takav je plan moga popravka, nadam se da će biti dobro i da ću ga opet jahati kao nekada.
  4. Evo ja sam se upravo prijavio, prije ravno mjesec dana sam doživio nesreću na mz-u, oporavljam se i u utorak idem kući. Iz Požege sam, obožavam laganu vožnju na motorima i moto putovanja, velike brzine mi nikada nisu bile gušt.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja