dexter84 17 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vidao kako taj motor izgleda i prosto se zaljubio u njega. Pa me interesuje vasa misljenja. ;D Planiram da uzmem jedan do kraja sezone. Nije mi hitno ali planiram. Dosta njih su mi rekli da su to dosta losi motori? A niko mi nekaze konkretan razlog. Tako da me interesuje sta je njegova mana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je par tema o ovom motoru, koristi opciju "pretraga". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nekoliko tema o RF-u ali nista korisno. DEa li to znaci da je motor dobar, kad niko nista ne piose o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako je suzuki onda je sigurno dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan @ Vuksa Ja sam batin drug i slucajno sam video temu o RF-u,a trenutno sam kod njega.I morao sam da vam odgovorim da sam ga imao .95 god je bio. I 900 kuba.Motor je extra za taj kes i nema uopste nikakvih problema sa motorom kao sto neko prica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan RF900 vrlo dobar, RF600 se nije bas pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 25, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm znaci to je sve sto ima da se kaze o ovom modelu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm znaci to je sve sto ima da se kaze o ovom modelu??? Taman posla sve! Odeš lepo na biketest.net, ili ameročki MO i sl, pa se načitaš reviewova do mile volje. Mada je dovoljno da nadješ 1-2 Engleska reviewa i odmah ti je sve jasno. Ono što Englezi (u upotrebi) nisu probali sa motorom, niko nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis nisam znao za to. Bas cu da pogledam veceras. Hvala na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi me glupim ali nisam uspeo da nadjem. HELP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga odlican je... http://www.suzuki-rf.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...