Jump to content

Moto Zajednica

Honda transalp

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Motor izglea spolja i na slici  solidno . Zanima me kakva je masina posto je presao 60.000 km ? Dali se cuje nesto  , kakav je lanac bregaste , dali trosi ulje ... itd . Znam da ti motori puno prelaze ali ne bih da dolazim u Titel dzabe .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Nisam mislio nikog da uvredim ja sam nedavno prodao Suzuki gsx 750 f bukvalno kao nov 96 god svi kao to care al je dobar al je extra al je ko nov vredi ovoliko vredi onoliko dobices sigurno te pare i tako trt mrt ali kad sam trebao da dobijem realnu cifru onda dolaze kojekakve nebuloze sa zamenama i tako dalje i smesne cifre tako da sam ga prodao daleko ispod cifre ... tako da je vrlo tesko prodati motor za kes pogotovo kad je sezona vec  pri kraju...

Prodati u ovo doba?Mislim da je u ovom trenutku to skoro nemoguce

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Jel motor prodat il je jos aktuelan ?

Hajde da ti malo osvezim temu.Motor ovako na slikama izgleda vise nego dobro a i jevtin je.

Da li je jos aktuelna prodaja?

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: Beverly 250

E ovako motor jos nije prodat, valjda ovo ova besparica ili sta vec!!!!  8)  Nova cena motora je 1500 evra ko hoce da kupi, znaci nema zamene ....  ima mali problem sa masinom nesto lupka, tako da je to to!!!! Nravno motor je u voznom stanju sve, moze da se proba, provoza, ...  sve ostalo na motoru je ok, gume, lanac, lancanici, nije padano sa njega, nije kriv..... mislim da je cena i vise nego korektna, mislim da bi sve ispod toga bilo skoro dzabe!!!!  broj telefona je 063/505-227  Nikola        ako moze bez nekih ......  komentara, tipa puno je para, malo!!! Koga interesuje moze da nazove i to je to

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja