Cale 9 Napisano Jun 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zo' date=' Zo, pa Ducati(ne samo Dukati nego i Honda sa VTR-om) je dosta puta pokazao da je V2 raspored potpuno konkurentan I4 motorima na stazi, ako ne i bolji. Nije sve u snazi, ima nesto i u kontroli .[/quote'] Pa vidis sta Dukac radi u superbajku! Da Bayliss ne pade u drugoj trci, bilo bi 9 pobeda za redom. Motor izuzev Foggy-ja sigurno ima najmanje KS, ali je ubedljivo najvozniji, tako da Baylissove pobede izgledaju veoma lako ostvarene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 29, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to sto ja malo ne pratim, to je sto sam malo rastrojen, znaate ono: leto, curice, kratke suknjice.... a ja nemam kes za gorivo :cry: . No nije doticna pojava da Ducati pobedjuje na stazi novijeg datuma, prisetite se devedesetih (ja se inace ne secam al sam gledao na Discovery-ju ) kada je Dukac harao stazama. 3 ili 4 godine zaredom, ako se dobro secam(emisije sa Discovery-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Do sada je odrzano 18 suprerbajk sampionata. Kod konstruktora Suzuki ima 1 titulu, Honda 4, a Ducati 13. Vozaci koji su osvajali titule su osvojili vozeci po jednom Kawasaki i Suzuki. Sa Hondom 5, a sa Ducatijem 11 puta. U GP trke Ducati se ukljucio tek 2003. Rekao bih da im je prva GP sezona bila impresivna. Imali su 1 pobedu i 8 podijuma, a Capirossi je zavrsio 4. u ukupnom poretku, dok je Bayliss bio sesti. Tu sezonu je Ducati zavrsio samo iza Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Jul 3, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zo' date=' Zo, pa Ducati(ne samo Dukati nego i Honda sa VTR-om) je dosta puta pokazao da je V2 raspored potpuno konkurentan I4 motorima na stazi, ako ne i bolji. Nije sve u snazi, ima nesto i u kontroli .[/quote'] Toèno tako. Puno prièe oko konja su poprilièno iracionalne obzirom da 99,99% vozaèa jedva može iskoristiti potencijal motora na ravnoj cesti, a da se ne prièa o zavojima i zahtijevnijoj vožnji. Uzmi banalan primjer - KTM 660 Rallye ( prelazim u svijet offroada ): jedan cilindar, 66KS serijski - dakle, generalno vrlo slab motocikl. E sad bi bash volio vidjeti tko je spreman odvesti jedno 100 km makadama vozeæi fullgas druga_treæa_èetvrta. Odgovor - nitko, tome su dorasli sam ultra profesionalci, a takvih je jaaaaaaako malo. Dakle, nije sve u snazi, ima jako puno toga u kontroli, jaaaaako puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...