Arakis 6187 Napisano Jun 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U saobraćajnom udesu automobila i motocikla koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 11.30, u mestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, poginuo je vozač motocikla čačanske registracije. Kako se pretpostavlja, on se, krećući se u pravcu Raške, iz još nepoznatih razloga, sudario sa „dačijom“ kraljevačke registracije koje je dolazila iz suprotnog pravca. Zbog teških povreda, motociklista je sanitetom hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ gde je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, na žalost i preminuo. Neka mu je laka zemlja... Zna li se ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo samo da je neko sa maksi skuteroma, ali je neproverena informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 14, 2020 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je i ne znam kako je doslo do udesa. Drugar koji je prosao autom nakon sto su otvorili magistralu za saobracaj mi je poslao sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16257 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhh nek mu je laka crna zemlja, uzas Ovo na slici je Suzuki Burgman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 199 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Burgman 400. Đorđe Kostadinović, 1985. god. Imap je stolarsku radnju, radio kanc. nameštaj i sl. Vredan i pošten dečko. Dvoje male dece ostalo, tuga.Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11633 Napisano Jun 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna kako je došlo do udesa? Tuga velika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...