Bruno 68 2711 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je zavrtanj za celjusti prednje. Nalazim se u ul. Kosovska 36. Tel 0648275809 Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Mesa doneo zavrtanjSent from my SM-A715F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Jun 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako li si uspeo da izgubis oba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1950 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa kralj!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan se odvioSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi ja jesam coveka zvao ali pre mene se javio takodje Nesa koji servis ima. Nadam se da mu nije naplatio.Ja svoju pomoc ponudih od srca, spremni srafovi i loctite plavi Sent from my SM-J530F using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zahvalim Sumadincu koji je pomogo iz pozicije rostilja.A onda i Nesi koji je ostao kao prva rezerva.Naravno bez majstora nista.Cekajuci GodoaSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ispalo!Sad vidim da ona tema sa brojevima telefona i mestom uopšte nije loša stvar...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja koju da napišem. Lepo smo isplanirali da se sa našim dragim ženama provozamo i obnovimo đačke ekskurzije, kad su sadašnje suspendovane, posetimo manastire Ravanica i Manasija. Sva sreća pa smo prvu pauzu pravili u Kragujevcu i taman krenuli dalje, kad Bruno primeti problem sa kočnicom. Pokušao sam po gradu da nađem neku radnju ili auto servis, ali nedeljom popodne ništa ne radi. Ali zato BJB forum radi kao dragstor 00-24 sa uvek dobrim kolegama da pomognu. Hvala momci a posebno majstor Neši. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 15, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, djolji je napisao: Evo i ja koju da napišem. Lepo smo isplanirali da se sa našim dragim ženama provozamo i obnovimo đačke ekskurzije, kad su sadašnje suspendovane, posetimo manastire Ravanica i Manasija. Sva sreća pa smo prvu pauzu pravili u Kragujevcu i taman krenuli dalje, kad Bruno primeti problem sa kočnicom. Pokušao sam po gradu da nađem neku radnju ili auto servis, ali nedeljom popodne ništa ne radi. Ali zato BJB forum radi kao dragstor 00-24 sa uvek dobrim kolegama da pomognu. Hvala momci a posebno majstor Neši. A zamisli slučajnost da si ti sreo mog sina (crveni Fazer) i dok si razgovarao sa njim, pretpostavljam da te je zvao Bruno, jer si mom sinu rekao da je rešen problem. Kod šuraka sam spremao srneći gulaš i roštilj za rođendan, došao kući da se presvučem i pričam sinu da je Bruno imao problem sa motorom, a on me pita da li je pronašao šraf. Ja u čudu odakle zna, dok mi nije objasnio da ste pričali pa on povezao ta dva događaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mali svet i ne verujem da nas ima 8mil. U to sam se vise puta uverio. Hvala i tvom sinu, jer je hteo da nam pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...