nesic1 266 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi sa slike stap je iskrivljen i ima nabor skroz gore, nije prso, napuko i sl, samo iskrivljen.. da li je ovo moguce ispraviti ili nije i ko to radi, cena... da li ima neko da pravi guvernale, ili mogu od drugog motora... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je ovaj covek majstor za to: Sremska Mitrovica, MOTOLINE, 063/538-982 Peca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 18, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj shtap se ispravlja bez problema. Naravno videce se da je ispravljan ali mocicesh da vozish normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima, da li ima negde u blizini jagodine neko ko ispravlja stapove, a ako bas nema ici cu ovamo, nije bas blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi sa slike stap je iskrivljen i ima nabor skroz gore, nije prso, napuko i sl, samo iskrivljen.. da li je ovo moguce ispraviti ili nije i ko to radi, cena... Ima u Beogradu, ne znam tačnu adresu, ali se lik nalazi od prilike ovde (u crvenom krugu). Bio sam jednom, sa drugarom zbog iste stvari. Ne mogu da tog drugara dozovem na telefon, da mi da br telefona i tačnu adresu. Čim doznam, javljam. Ako si u situaciji, idi do tamo. Svi u okolini znaju za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne nosi to kod majstora koji ti traži samo cevi, za kvaliteto ispravljanje moraju se nositi u trouglovi i osovina točka (ako su krivi točak i diskovi onda sve komplet). ja sam spreman da se zakunem da ti je kriv i trougao. cev je naborana, može da se ispravi i okrene ka unutra da se ne vidi. svaka preporuka za majstoru Pecu. nema greške. pošalji city-jem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 18, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ne nosi to kod majstora koji ti traži samo cevi, za kvaliteto ispravljanje moraju se nositi u trouglovi i osovina točka (ako su krivi točak i diskovi onda sve komplet). ja sam spreman da se zakunem da ti je kriv i trougao. cev je naborana, može da se ispravi i okrene ka unutra da se ne vidi. svaka preporuka za majstoru Pecu. nema greške. pošalji city-jem. Osetice se pod rukom da je ispravljana i kad je okrene na unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u novom sadu moze kod CUBIa. a sta je sa drugim stapom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, vam svima, recicu bratu pa nek odluci, razmislja se da proda motor... A drugi stap je otkinut, motor nema naprslina na ramu i varovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragan, 0638070891, zivi iznad Juznog bulevara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=21596.msg284857#msg284857 date=1216413264] ne nosi to kod majstora koji ti traži samo cevi, za kvaliteto ispravljanje moraju se nositi u trouglovi i osovina točka (ako su krivi točak i diskovi onda sve komplet). ja sam spreman da se zakunem da ti je kriv i trougao. cev je naborana, može da se ispravi i okrene ka unutra da se ne vidi. svaka preporuka za majstoru Pecu. nema greške. pošalji city-jem. Osetice se pod rukom da je ispravljana i kad je okrene na unutra. znam to nego se neće videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je drugi stap otkinut onda preporucujem komplet novu viljusku.Mislim da se ne isplati juriti i ispravljati,izaci ce ti skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 22, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Guvernale pogledaj u Louis-u,ima solidnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...