Diver 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan U noci izmedju 14-15. jula 2008. ukraden mi je motor yamaha tenere belo crvene boje u NOVOM SADU. U neKu ruku sreca je sto je bio parkiran pored banke, koja ima postavljene sigurnosne kamere pa je lopov snimljen, pokusacu da postavim snimak na forum .Ako imate bilo kakvu informaciju o motoru molim da me kontaktirate. HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan TABLICE MOTORA SU NS-17 872, A OVO JE SLIKA SA KRADJE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav idiot.Treba da ga karas kad ga ukebaju panduri.Mamicu mu lopovsku degenericnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Huh, poznat mi je motor zbog zute SRB nalepnice, vidjao sam te ranije po NS-u. Ne daj se , do sad je skoro svaki motor prijavljen na sajtu pronadjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam do sad nikad video tu teneru u gradu... jel imas sliku gde se bolje vidi faca lopova? gde je tacno ukraden, koji deo grada? cime si ga zakljucavao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Brate jel ti bio zakljucan korman,jel ga imas dugo,jesi bio po nekim zavucenim servisima,ne mogu da verujem da ga je tako lako ukrao a ne vidi se ni da ima neki alat,mozda je imao kljuc pa ga je odgurao da se necuje kada ga upali.DA MU J.... MAMU,kada bi mozda uspeo da dobijes jasniju sliku face od pandura pa da je okacis,garant se krece u nekim motoraskim krugovima,neko ga mora znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA NA PODRSCI, NEMAM BOLJU SLIKU TO JE FREJM SA VIDEO ZAPISA KOJI SAM DOBIO IZ BANKE. A UKRADEN JE U SUMADIJSKOJ ULICI NA PODBARI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan CELA KRADJA JE TRAJALA DVA SATA SLOMIO JE BRAVU I ODGURAO GA NIZ ULICU, A STA JE DALJE BILO NE ZNAM. A TEK STO SAM DOSAO SA PUTA S NJIM, PARKIRAO SAM GA U 23h UKRADEN JE U 4h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa jel imas slika jos. stavi vise slika, kad je krao, da se moze steci jasnija slika o njegovoj faci. izgleda mi ko neki coman mali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Njemu svaka chast kolko je glup... nemam komentar...ISPRED banke koja naravno IMA kamere, ukrao motor... ma...taj ima nov da ti kupi,i to da birash koji ocesh, ako ga uhvate,a verujem da hoce... iskreno se nadam da ce sve doci na svoje...shta kazu murkani???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Daj ostavi telefon ako neko naleti necemo da cekamo na forumu da se javis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj broj je 065/80 90 329 Kradja Motora u NS.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan covece, ovo je sigurno dovoljno podataka za policiju. kakav lik, krade motor. neverovatno. ovo je ekskluzivan topik. javi ako ga nadju. bas me interesuje. alergican sam na kradje. uhhhhhhh ne smem ni da zamislim da mi neko zdipi motor wooow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce naci lopuzu! Dobijam ospice od ovakvih "ljudi"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Siguran da ce biti pronadjen ,snimak je vise nego dovoljan policiji da ga uhvati.Siguran sam zato sto se desilo mojoj zeni da joj ispred banke narkos oteo mobilni i joj je udario a kamere ga snimili i to je bio mnogo losiji snimak ali ipak dovoljan da ga uhvate posle dva meseca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dani su mu odbrojani, samo je pitanje dana kad ce da ga cape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima dosije, pa ce mu uci u trag lako , ne verujem da mu je ovo bas prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Narkomančina garant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako nadjete tog lopova javite mi, da ga malo išamaram, kad sam videla ovaj snimak, dobila sam NEODOLJIVU želju... Naravoučenije: nemojte ljudi ni na pola sata noću ostavljati motor, ovo je već koji put da čujem da su nekome ukrali motor u NS, strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 18, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ovog klinca treba doooooobrooooo nalupati kad ga nađu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj lik je kreten totalni,sigurno ce uhvatiti,jos ako ima dosije u miliciji nema da brines.bilo bi dobro ako si dobio klip da ga postavis da vidimo..mali je ns neko ce ga vec prepoznati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, zovite me ako ga uhvatite, imam nesto da mu kazem na oko > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi dobro ako si dobio klip da ga postavis da vidimo.. u ovoj poruci http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21578.msg284433#msg284433 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pazi ladno ga gura ko da je njegov....kako li cemu vruce biti kad ga se policija i gazda docepaju > > ;D ;D ;D ;D ;D joj olindro bi ga od batina da se pusi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Jul 18, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :o kako bih popricao sa njim u 3 oka ! jedno bi mu garant izbio !!! javi ako imas neke nove informacije dal su ga pronasli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...