MikeleST 23 Napisano Jun 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Lik mi je sa kolima pre neki dan oborio motor i pao je na levu stranu, pukao mi je levi žmigavac i retrovizor. Potrebni su mi ako neko prodaje žimgavac (može i staklo žmigavca) i retrovizor kao sa slike, isključivo levi. Tražio sam po oglasima, ali svi imaju samo desni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je isto kao na fz750 1985 , ako jeste imam ja poklonicu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Jul 7, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. snašao sam se već ima skoro nedelju i po, bila je neka nestašica ali sam uspeo da ga pronadjem. Hvala tebi od srca, razlikuju se retrovizori nažalost, možda opet nekome sa foruma zatreba... e da je malo više ljudi kao ti. Pozdrav brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...