Jump to content

Moto Zajednica

Brcko IV MOTOKONCENTRACIJA

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

25,26 i 27 juli 2008 godine

Zagarantovan provod to znaju oni koji dolaze, ekipa koja organizuje luda do bola na celu sa Slavetom to znaju svi

Atomsko Skloniste kao glavna grupa ne treba da tupim dalje o desavanjima uostalom dodjite i uvjerite se

SVI SU DOBRODOSLI

Veliki pozdrav od MC SILVER WINGS Brcko

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozac A kategorije :D, 936 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

I DUHOVI U VELIKOM BROJU DOLAZE............

NADAMO SE DA CE VRIJEME BITI NA RUKU BAJKERA......

POZDRAV OD MC DUHOVI LJELJENCA

post-3119-12879001372189_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 208 postova

Pozdrav za MC SILVER WINGS jednu od naj-veselijih ekipa i zasigurno najvećih posetilaca svih skupova... 

Nego slabo je nešto informacija...  hoteli, sobe,cene,za nas koji želimo da dođemo a nemamo kamp opremu... 

Pošto će većina nas iz ERA doći u subotu valjalo bi da rezervišemo neki smeštaj ako je ikako moguće...

Rade-Veverac ili Squi

• Svrati ponekad, 208 postova

Evo malo fotografija...

Subota,polazim  kiša je prestala da pada i reših da ne oblačim "kišno" mada znam da niz Drinu redovno pokisnem...  :(

IMG_0002.jpg

I kao što sam predpostavio ispred Ljubovije sitne kišne kapi orosiše vizir i dok sam oblačio kišno odelo sručio se

pravi pljusak, imao sam utisak kao da sam ispod Nijagarinih vodopada, šleper u mimohodu podiže čitav talas i okupa

me od glave do pete, "pomenuo sam mu" svu užu i širu  familiju sve do askurđela...  >:(

IMG_0005.jpg

Atmosfera u kampu je dobra, domaćini su sve dobro pripremili jedino je kiša kvarila ceo utisak...

IMG_0009.jpg

Da su bajkeri  snalažljivi govori i ova fotografija, čovek je podigao šator na klupi...  :o

IMG_0010.jpg

Sledi odličan gulaš, defile ,stunt...

IMG_0016.jpg

Prepoznajem jednog našeg člana sa nikom Dragicadj, i mogu reći da uživo izgleda još bolje...  :)

Fotografija0007.jpg

Mislim da vam ova fotografija najbolje može dočarati ovogodišnji moto-skup u Brčkom...  ;D

DSC00280.jpg

Toliko od mene pozdrav...

• U prolazu, 70 postova

Meni kisa nije pokvarila nimalo utisak,tako da mi je bilo ekstra.Svaka cast ekipi iz Brckog,skup je bio za cistu desetku. :-* :-* :-*

Pogotovu kad budes na tv  ;D

• Svrati ponekad, 173 postova

Meni kisa nije pokvarila nimalo utisak,tako da mi je bilo ekstra.Svaka cast ekipi iz Brckog,skup je bio za cistu desetku. :-* :-* :-*

Pogotovu kad budes na tv  ;D

A lepo sam im rekla da me ne snimaju,ja sam jako veliki tremaros i ne znam da sastavim ni recenicu kako treba a kamoli da kazem nesto pametno! ::) ::)::)

• U prolazu, 3 postova

Konacno da dospijem do racunara i da se zahvalim svim bajkerima koji su dosli na skup iako je kisa poplavila sve.

Hvala svima na dolasku, po onakvoj kisi su i dosli sami bajkeri kojima vreme ne predstavlja problem.

Nadamo se da cemo moci i mi vama da uzvratimo na isti nacin.

Jos jednom vam hvala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja