velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan guest house villa rankovic brzece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, brus said: Da li je neko mozda rezervisao smestaj u Ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos, ali ZoraNS ima predlog koji je vec izneo i koji cemo najverovatnije prihvatiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan guest house villa rankovic brzeceAko se ne vracamo na vrh Kopa, ja sam za ovu varijantu. Samo molim te vidi ima li soba u prizemlju ili 1 spratu. Drugi i visi moje srce ce imati problem da izdrzi (ozbiljan sam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, velvetwolf said: Nije jos, ali ZoraNS ima predlog koji je vec izneo i koji cemo najverovatnije prihvatiti Onda sam to prevideo, sad cu da procesljam temu, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan U Kladovu je raspoloživost smeštajnog kapaciteta utanjen... 80-90% je već zauzeto. Evo nekih brojeva telefona, većinu sam pozvao, svi su ponudili po 1-2 apartmana. Atrijum je jedino bio raspoloživ u velikom procentu kada sam ga pozvao pre par dana. Apartmani ATRIJUM Bojan +381 63 470995 Apartmani MIDO Jelena 069 2416048 Hostel AMD +381 62 213482 Apartman MARIJA Marija 063220359 Dvokrevetni apartman 1200rsd po osobi Kontaktirati mene Smeštaj Aksić Ljubica 061 1165065 Apartmani Mladenović Slobodni su samo bez parkinga, ostalo je sve zauzeto Goca 063 8564099 Smeštaj Filipović Jelena 062 292803 Apartmani Sneška +381 69 665687 Apartman Savović 063 8159822 Igoprom smeštaj Igor +381 63 8216515 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Ako škripi, ili treba još smeštaja, vikajte... Atrijum, Mido, Mladenović, Igoprom, Marija, svima njima obavezno naglasite da je Čuki zvao i pitao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, velvetwolf je napisao: Nije jos, ali ZoraNS ima predlog koji je vec izneo i koji cemo najverovatnije prihvatiti Tako je, moj prijatelj drži restoran domaće kuhinje JAVOR, a u oviru njega ima i 6 soba (ako se dobro sećam 4 dvokrevetne jednu trokrevetnu i jednu jednokrevetnu) što znači 12 ležaja. Sobe imaju zasebna kupatila, a motori su na sigurnom (dvorište + čuvar). Cena je 10 evra (keš) a lokacija je Veternik - cca 6-8 minuta od centra. Ako se ide u centar uveče (a mislim da se podrazumeva) ja ću se pobrinuti za prevoz svih koji će imati promile u krvi i ne žele motorom u grad. Ostaje samo da mi potvrdite da li to odgovara i za koji broj ljudi da rezervišem. Obzirom da je u pitanju restoran, mogu se dogovoriti da nas (vas) dočeka neka večera iz ponude restorana ili doručak za ujutro. Ako nekom ne odgovara taj smeštaj nego neki drugi (u centru ili gde god), a nema profil na Booking-u neka mi javi šta mu treba i odgovara pa ću mu ja poslati šta ima u ponudi i obezbediti smeštaj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, chuky je napisao: Ako škripi, ili treba još smeštaja, vikajte... Atrijum, Mido, Mladenović, Igoprom, Marija, svima njima obavezno naglasite da je Čuki zvao i pitao... Svaka čast @chukyveć je bilo govora da si extra lik, a sve ovo je još jedan dokaz da su u pravu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan velvetwolf, brus, jaza, shark i tomaxl potvrdjuju taj smestaj u NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, ZoraNS said: Tako je, moj prijatelj drži restoran domaće kuhinje JAVOR, a u oviru njega ima i 6 soba (ako se dobro sećam 4 dvokrevetne jednu trokrevetnu i jednu jednokrevetnu) što znači 12 ležaja. Sobe imaju zasebna kupatila, a motori su na sigurnom (dvorište + čuvar). Cena je 10 evra (keš) a lokacija je Veternik - cca 6-8 minuta od centra. Ako se ide u centar uveče (a mislim da se podrazumeva) ja ću se pobrinuti za prevoz svih koji će imati promile u krvi i ne žele motorom u grad. Ostaje samo da mi potvrdite da li to odgovara i za koji broj ljudi da rezervišem. Obzirom da je u pitanju restoran, mogu se dogovoriti da nas (vas) dočeka neka večera iz ponude restorana ili doručak za ujutro. Ako nekom ne odgovara taj smeštaj nego neki drugi (u centru ili gde god), a nema profil na Booking-u neka mi javi šta mu treba i odgovara pa ću mu ja poslati šta ima u ponudi i obezbediti smeštaj... Samo da je cisto i higijena na nivou (u sta ne sumnjam) Ja sam za, odgovara mi varijanta sa vecerom i doruckom sutra ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, LuckyVladano je napisao: Pre 3 sati, velvetwolf je napisao: guest house villa rankovic brzece Ako se ne vracamo na vrh Kopa, ja sam za ovu varijantu. Samo molim te vidi ima li soba u prizemlju ili 1 spratu. Drugi i visi moje srce ce imati problem da izdrzi (ozbiljan sam) Lucky, dobices prvu sobu po redu mada i do nje ima 15ak stepenica. Planina je to, prizemlje je na prvom spratu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, dobices prvu sobu po redu mada i do nje ima 15ak stepenica. Planina je to, prizemlje je na prvom spratu:aha:Ma moze on i na 5-i sprat, ali da ima lift Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svuda cemo zahtevati higijenske i zastitne uslove kakvi se i ocekuju u ovoj situaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I meni odgovara varijanta za dorucak, a za veceru da se dogovorimo hocemo li jesti isto tu ili negde u gradu. Ako moze, ja bi uzeo tu jednokrevetnu, jer ce Custi iz Panceva otici u Beograd, prenociti i ujutru nam se opet pridruziti negde gde budemo sekli Zagrebacki autoput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu uvece skociti kuci na nocenje i ujutru se pridruziti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan I meni odgovara varijanta za dorucak, a za veceru da se dogovorimo hocemo li jesti isto tu ili negde u gradu. Ako moze, ja bi uzeo tu jednokrevetnu, jer ce Custi iz Panceva otici u Beograd, prenociti i ujutru nam se opet pridruziti negde gde budemo sekli Zagrebacki autoput Najverovatnije cu ja stici vec na dorucak u NS ali nije sigurno josSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da o rezervaciji hrane (večera/ doručak) možemo i kada se sastanemo i tokom puta (želje i pozdravi), ali mi za početak treba smo broj ljudi kojima odgovara taj smeštaj (ili neki drugi) za koji ja trebam ja da se pobrinem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ZoraNS said: Mislim da o rezervaciji hrane (večera/ doručak) možemo i kada se sastanemo i tokom puta (želje i pozdravi), ali mi za početak treba smo broj ljudi kojima odgovara taj smeštaj (ili neki drugi) za koji ja trebam ja da se pobrinem... Da otvorim... 1.aaleksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, ZoraNS said: Ja sam "ZA". Mesto sastanka OK, vreme sastanka predlažem 11 h (bolje je kasnije da imamo vremena za pakovanje nego da bude kašnjenja) ali ako nekom odgovara drugo vreme neka kaže. Neka se jave i ostali koji su "ZA" da znamo javiti kolegi @velvetwolf za koliko ljudi treba obezbediti noćenje... evo samo da potvrdim da mogu da krenem u subotu sa pocetne tacke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 23, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, SlaveZr said: evo samo da potvrdim da mogu da krenem u subotu sa pocetne tacke A ti polako, mi krećemo u nedelju ujutro, valjda ćemo te stići usput... Šalu na stranu, jel imamo potvrdu odakle tačno kreće Reli i kojim putem možemo, a kojim ne možemo doći do tamo (sa severa)? T.j. šta je prohodno za mopede, a šta samo za podmornice (GS/A)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ZoraNS je napisao: Mislim da o rezervaciji hrane (večera/ doručak) možemo i kada se sastanemo i tokom puta (želje i pozdravi), ali mi za početak treba smo broj ljudi kojima odgovara taj smeštaj (ili neki drugi) za koji ja trebam ja da se pobrinem... Ako fali smeštaja u Javoru moj dom je otvoren za braću bajkere i jače polovine. 500 metara od Javora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, velvetwolf je napisao: velvetwolf, brus, jaza, shark i tomaxl potvrdjuju taj smestaj u NS pre 22 minuta, aaleksa je napisao: Da otvorim... 1.aaleksa Znači zasad 6. Sačekaćemo još koju prijavu pre rezervacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dranik je napisao: Ako fali smeštaja u Javoru moj dom je otvoren za braću bajkere i jače polovine. 500 metara od Javora. Ulaznica je slabija (lepša) polovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Ulaznica je slabija (lepša) polovina... 3:Izlaznica Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...