dragicadj 25 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazim,jos ni jedan nisam propustila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan za pola sata krecem ;D Ipak se najjaca ekipa okupi petkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim se sa DrBanetom u 22h na uglu Kosovske i Takovske... Pridruzite nam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu od koliko sati tacno pocinje kompletan program.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pančevci iskusno, nema šta, prelep ambijent, odlična organizacija, samo malo više pucanja danas. Evo i nekih slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i odlične majice su pripremili, kao i svake godine. Em lepo izgledaju, em imaju dva muška modela, dva ženska modela i sve moguće veličine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sam verovatno ceo dan,imacu bjb majicu.Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jul 19, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim predvece oko 18h.sa lepsom polovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fino,fino,nije bilo lose,doduse bilo je malo vise pucanja al dobro.....upoznao par ljudi sa bjb a,,sreo neke koje vec znam... ;) i tako...fini skupic,,vreme je bilo super,sve u svemu nije bilo lose... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu sinoć i beše odlično, posebno sam oduševljen drugim bendom koji je svirao do jaja stvari od Metalike, Peppersa, Sepulture... Pucača je bilo dosta ali meni oni ni malo ne smetaju, pobedili su CBR-ovi kao najzastupljeniji a najbolje je pucao lik sa Arhangel majicom ispod vrbe u prolazu, sedi čovek pored motora i cirka i svako malo upali mašinu i opali rafal ;D Takođe mi se sviđa što nisam morao da kupujem prvo bonove pa onda sok ;D od hmelja... Dobro ozvučenje, dobra rasveta, dobra mjuza, lepe devojčice na točenju piva, dobra atmosfera sve u svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa skupa: Neka bicikleta eh, sto bi mi leg'o jedan 'vakav... Djusi_998 pored najlepseg motora lep airbrush i malo slika sa defilea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 20, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da ubacim jos jedno pozerisanje. Inace po meni je bilo ok, iako nisam neki fan skupova i rok muzike :-[ . Iscimao se ceo dan sa gosn Makijem, kulirao uvece sa drustvom, sve u svemu nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi iz fotki, sreo sam dosta ljudi sa bjb, kao i uvek, veoma dobar provod u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan meni je bilo do jaja, atmosfera kod sanka je bila super, skontao sam se sqa Zmijom iz coyota , super lik, a j sam se tolko ubio da sam pao u tamish pa sam tusirao noge u cizmama, pa sam valjda jednu sinuo i otisao na spavanje, tek danas su mi drugari doneli cizmu onako mokru, vec sam mislio da sam je zauvek izgubio :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi iz fotki, sreo sam dosta ljudi sa bjb, kao i uvek, veoma dobar provod u Pancevu. jbt pa ja tebe znam, kad sam video fotku iz Pančeva gde si se slikao s Minom (underworld) i Batmanom sinulo mi. Posle sam te video kod njih na splavu, jel tako... Ja došao sa Bokijem (Manta na forumu) i Sašom bg i sedeo s Kristinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a ja sedeo sa copeom, kada je izbila ona tuca, pa sam otisao u vox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Dođoh,videh.. i upoznah Bokilica živu legendu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan a ja sedeo sa copeom, kada je izbila ona tuca, pa sam otisao u vox Tucha??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 21, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan a ja sedeo sa copeom, kada je izbila ona tuca, pa sam otisao u vox Tucha??? Ne na skupu, već na Underworld-u, splavu, gde smo otišli posle skupa Nego, jel zna neko šta su one devojčice radile na terasi desno od bine, koja je bila njihova uloga tu ???, ja sam otišao oko 01 - 02h, ako se dobro sećam, i nisam video njihov performans ako su ga imale. Odgovore želim u obliku fotografije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo i nikad vise forumasa na nekom skupu ne vidoh ;D. Buca se oporavlja odlicno, pivo mu najvise pomaze ;D, Bokilic usavrsava patent za serijsku proizvodnju, Mrle se nikad ne odvaja od flajke itd, itd...Dragica nam je sve lepsa i lepsa...bilo je zaista puno motora, vreme lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan SUPER ;D Crni Vajfert mi je presudio. Srecom pa su bili moji forumasi pored mene(Dragica i Mrle) da me paze. Zao mi je sto nisam stigao da upoznam jos neke forumase ali crnac brzo hvata. Drago mi je sto je predsednik moto kluba TNT iz Trebinja Zeljko Skrivan uspeo da dodje sa suprugom. Misa i Mikica su se pokazali kao pravi bajkeri u zelji da pomognu jednom nasem clanu oko motora ali nista bez Sinisinih kablova. Sve u svemu , jedan od boljih skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan na flajeru pisalo 18,19,20 ja dosao u nedelju nema nigde nikog :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...