Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ‚Polovna Berik touring jakna kupljena na sajmu prosle godine ( plation 15000din), nigde oštećena poseduje termo i kišnu postavu odlično drzi, poseduje protektore na ramenima i laktovima ja sam je testirao sa majcom na 6 stepeni i nisam imao problem, prodajem je zato sto sam skupio pare za alpinestar jaknu pa mi vise ne treba na slici sam ja 183cm/100kg , veličina XL Cena 6000din jakna je stvarno kvalitetna za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Stefan 0691081989 Beograd, Zvezdara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Reservisana za Slobu do sutra popodne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Ako Slobi ne bude odgovarala prijavio bih se ja da probam jel mi odgovara velicina, takodje sam na zvezdari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Slobi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...