Laki TC 14 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ništa samo da znate otišao cbr a došao transalp malo je bio šok ali zadovoljan sam to je ono što sam hteo nadam se da æe sve biti ok s njim samo sam ga za sada dovezao i topole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 5, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan jao ljudi , kako to sa lakocom menjate motore , i to po nekoliko u sezoni...meni treba citava vecnost da se nakanim :roll: u svakom slucaju cestitam na prinovi , i vozi tog TransAlpa bar malo duze od CBR-a :wink: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju neka ti je sa srecom i puno bezbedno predjenih kilometara u sreci, zdravlju i veselju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar i ti sa konja na magarca a tako lep motor si imao Srecno vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar i ti sa konja na magarca a tako lep motor si imao Pa kad voli covek... Uzdravlje da te sluzi! :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar i ti sa konja na magarca a tako lep motor si imao Srecno vozanje magare je plemenita zivotinja, u mnogo chemu korisnija od konja ;-) puno kilometara u zdravlju i veselju da zajendo predjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu bre ljudi jednostavno enduro je moj fazon imam skoro dva metra i sto kila i još kad mi žena legne na leða cbr je bio neizdržljiv za dužu vožnju (dužom smatram i 20 km u cugu) možda nisam ni navikao ali eto bar sam probao mesec dana sam se iživeo vozio ga 210 na sat i sad je dosta laganih 120 i to je to kièma pravo koferèe i još štošta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Swaka cast na izboru!!! ENDURO rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan ZZelje, ccestitke i pozdravi za sretnu dugu i udobnu vozznju! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan "Honda je ipak Honda" reche Rossi i ode u Yamahu :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ih, sto se sad bit srecan Koma sa foruma kad procita ovo... on ti je kolega TransAlpovac.... srecno ti sluzila i da te glava ne zaboli! odlican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan žabac kaže da više nismo drugari kaže druži se samo sa r-ovcima, he jakog mi drugara :wink: . sva sreæa pa ovde ima enduraca, dok se i on ne pokaje i kupi jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar i ti sa konja na magarca a tako lep motor si imao... Vidi ga ovaj!.... opet...! :roll: Pusti choveka da se raduje BTW...Super si motor uzeo i shto se mene tiche transakcija na mestu!!! Sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 7, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan žabac kaže da više nismo drugari kaže druži se samo sa r-ovcima' date=' he jakog mi drugara :wink: . sva sreæa pa ovde ima enduraca, dok se i on ne pokaje i kupi jednu[/quote']HA HA HA mene nikad nece uhvatiti a uostalom imao sam ga probao i mozda cu opet ali za jedno 15 godina. I nemoj da obmanjujes ljude imas ti malo vishe od 100 kila debeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 7, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan "Honda je ipak Honda" reche Rossi i ode u Yamahu :twisted: =D> =D> =D> :fcab: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 7, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pustam coveka da se raduje ovaj put je akcenat bio na onako krasom,neodoljivom i neponovljivom motoru koji je imao Laki verovatno ti CBR nije bio udoban zbog visine mene jedino trtica malo boli posle duze voznje a sto se tice udobnosti za sapatnika sta da ti kazem kad mi se desilo da devojka zaspi(dosadna ta vojvodina za voznju...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...