Kopljas 528 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moze li neko da mi pomogne? Imam BMW F650 GS i na njemu dva bocna fabricka kofera. Oni se na motor kace tao sto se dve plasticne "kuke" koje se nalaze sa donje strane kofera, zakace na metalni nosac koji se nalazi ispod auspuha, a onda se u gornji deo kofera, tj u rupu koja se nalazi na njemu stavi metalni valjak koji je iznad samog auspuha. Nazalost motor mi jos uvek nije tu da bih mogao da slikam. Elem kad zakacim levi kofer on se pomera i to dosta jer se gore pomenute plasticne "kuke" ne naslone na sipku tj nosac ispod auspuha. Na tim "kukama" postoji gumica koja sluzi da se same plastike ne bi naslanjale na sipku tj nosac. Proverio sam ih i merio njihovu debljinu sa obe strane i potpuno su iste. Sam razmak izmedju nosaca i gumica je dosta velik (koliko sam ja uspeo da izmerim oko 8mm) tako da ne znam sta bi to moglo biti. Jel imao neko ovakvih problema sa koferima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...