Benkovic4 0 Napisano Jun 5, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram kupiti apriliu rs125 1997g. Pa ako ima netko nekakva iskustva kakvi su za voznju dali se kvare itd. Inace nasao sam jednu koja kosta 550 eura I isto tako sto sve ima od odrzavanja sto sve treba raditi nijenjati na servisu Zato sto sam u obitelji prvi koji ce imati neki motor ako se izostavi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 6, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan За те паре добар RS 125, тешко богами.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Benkovic4 0 Napisano Jun 6, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste jeftin i vijerovatno je unistena masina ali bih vremenom radio generalku Ali kao i sto sam napisao pocetnik sam i prvenstveno me zanima da se ne kvare puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 6, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ах, то нико није у стању да ти гарантује јер много фактора је у игри.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Benkovic4 0 Napisano Jun 6, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok a dali bi preporucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 6, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, доста спортски агрегат, много могучности за "фризуру", делови нису јефтини бар код нас. Мада, ја сам за Јапанца што не значи да покушавам да ти пореметим план.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...