djura 28 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da su posle nas dosli i jos neki tipovi iz grada, pa reko' da cenimo skup... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu dao odlicnu ocenu, mada mu vise pristaje 5- jer je nije bilo pasulja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jednom da napomenemo da pravo glasanja imaju samo osobe koje su prisaustvovale skupu ;D , a ne one osobe koje su balavile za kompom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu dao odlicnu ocenu, mada mu vise pristaje 5- jer je nije bilo pasulja tacno je da pasulja nije bilo, ali zbog zvuka pucanja iz boxera ipak 5+ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prosecna ocena 4.33, to mu valjda dodje veoma dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...