keskese 0 Napisano Jun 3, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Kupila bih Hondu cb500xa, pratim već dugo par oglasa na PA ali bih da probam i vidim da li ima ovde ova prelepa mašina na prodaju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Kao vlasnik iste mogu ti reci da je odredjeni model neopravdano u senci nc-a...i samim tim nema ga puno na ulicama a ni u oglasima ...mlad,skup i ima jakog konkurentna...nemoj odustajati jer njegovo vreme tek dolazi,drze cenu ...ako nesto zatreba ,ti cimni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na koje godiste si mislila jer ima vise tipova-vremenom se model razvijao i ova poslednja verzija od 2019 godine je prava mala afrika...potpisujem...licno iskustvo...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keskese 0 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej hej, hvala na odgovoru Imas preeeeleeeep motor! Nema odustajanja, ovaj motor je za mene savrsenstvo tako da sam privremeno odustala samo od kupovine novog. Bila sam do Stojanova da je vidim i to je to, samo nju trazim. Vidim da 2013 godiste drzi visoku cenu na oglasima, tako da ako bih polovno uzimala to bi bilo to godište, sve preko se vise isplati kupiti novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako/polovne drze jaku cenu-dok kupis polovnu i zamenis lanac,lancanik,gume,akumulator,mali servis to bukvalno dodje do cifre kupovine nove( koja ima fireblade dnk,slipercluch,19 tocak,ful led...)mada svaki motor ima poneku manu tako da ima i ovaj a to je vesanje...moglo je biti kvalitetnije al sta ces...mada ako vozis sama i ako nemas 100kg onda ovo ne vazi za tebe...bilo kako bilo i ja sam dugo imao dilemu,ma trilemu (beneli trk502,nc,500x) da bi na kraju kupio nju...i mislim da se nisam pokajao...kakav god savet da zatreba -ti cimni,poz...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keskese 0 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Pišem ti ako zatreba nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi na kraju?ima li sta novo?jel pao izbor na 500x ili nesto sasvim drugo?poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...