Sith 66 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Moraju se prvo napraviti parkinzi za motocikle! Gde god sam bio u inostranstvu vidjao sam na desetine tih parkinga u svakom gradu. Znaci prvo parking mesta pa tek onda kazne i pauk. A sto se tice pauka nemam nista protiv, ali kod nas u Kg-u se tacno znaju auti koji ne smeju da se dizu i koji mogu da se parkiraju kako i gde im se cefne, pa bi verovatno tako isto bilo i sa motorima : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moraju se prvo napraviti parkinzi za motocikle! Gde god sam bio u inostranstvu vidjao sam na desetine tih parkinga u svakom gradu. Znaci prvo parking mesta pa tek onda kazne i pauk. A sto se tice pauka nemam nista protiv, ali kod nas u Kg-u se tacno znaju auti koji ne smeju da se dizu i koji mogu da se parkiraju kako i gde im se cefne, pa bi verovatno tako isto bilo i sa motorima : dok god sam i ja na tom spisku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...