Jump to content

Moto Zajednica

PAUK ZA MOTORE

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ko se parkira kao da mu je tata kupio grad i treba da ga odnesu, za nas normalne zime nema i dalje :)

Cuj normalne, de si ti video normalnog motoristu  ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braveheart, 698 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Ko se parkira kao da mu je tata kupio grad i treba da ga odnesu, za nas normalne zime nema i dalje :)

Cuj normalne, de si ti video normalnog motoristu  ???

Taj rad,cim vide ljudi vozis motor odma si im nenormalan lik hoces da pogines....

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Problem je što bi to kod nas služilo za mlaćenje para, a ne za sklanjanje motora na stvarno problematičnim mestima. >:(

640a4c60977dd8242156a2e650686766.gif

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 143 postova

Na sve moguće načine treba uzeti novac nedužnom i napaćenom narodu  ;D ;D ;D

Ne opravdavam kad pokupe motor nekome ko ga je parkirao u sred bašte nekog kafića ili zakrčio ulaz u banku sa njim. Bilo bi super da se pauk zaista koristi za ono što mu je i  namjerna, ali obzirom da znam kako to kod nas funkcioniše, oni će samo da kupe ove obične, male, nedužne motorčiće...

Mada, ima i tome lijeka, parkiraš motorče tamo gdje pauk ne može da dođe i miran si.  :D

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Voleo bi da stigne to i kod nas u Mladenovac, mada kod nas ni pauk za kola ne radi kako treba jer se desava da ostete tudja kola.

Ali voleo bi da stigne, da zakace moj motor i da ga polupaju, a posto ja radim vozila koja se ostete prilikom nosenja paukom, bilo bi svasta :).

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Ljudi, covek ili necovek se parkirao na sred ulaza u nesto, naravno da treba da ga sklone, kad je vec magarac da se onako parkira  ;D

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

čim sam video naslov, smorio sam se  >:( Ovi naši samo gledaju šta rade Hrvati tako da eto ga ovaj pauk i kod nas uskoro, rekao bih sledećeg leta  >:(

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama  8) 8) 8)

-A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :):):)

Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne  8) 8) 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja