Semendrianer 5 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako pravila nalazu, a i kultura. Da se predstavim, ja sam Tomislav, iz Smedereva, nov sam u svetu motora ali se nadam jos dugo ,dugo. Vozim Hondu cb 500, 98'. Ovde sam dosao iz zelje da naucim ,saznam i informisem se o tome kako odrzavati motor, a uz to,mozda upoznati i steći nove prijatelje. Volim extremne sportove, a u njih valja spada i motor Da, imam 35 godina, vrvt malo kasno krecem sa motorima, ali mislim da i nije lose,s obzirom na moju zrelost. Polozio sam pre 3 godine,a ove godine krenuo sa voznjom. Usput malo vozio Jamahu XT660, tako neki ortakov motor. Jos jednom ,veliki pozdrav svima! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Maj 27, 2020 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nije kasno "za prave stvari" Dobro ti nama došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро ти нама дошао! Није касно за уживање никада 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semendrianer 5 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 28, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Daj neku fotku mašinerije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semendrianer 5 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čim fotnem,postavljam... Lepo je ocuvan, tj dosta sredjen i ulozeno da bude dobar. Prijatelj je sredivao za sebe, i nije uradio sve sto je planirao,jer je u medjuvremenu promenio motor. Najbitnije je sredjeno i namesteno, ostale su neke sitnice,vise estetske prirode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i dobro nam dosao! Moj savet bi ti bio da sto manje vozis tudje motore dok jos ne steknes iskustva jer samo uz voznju mozes videti kakvih budala na putu ima i imati susretanja sa kriticnim situacijama... Zato je najbolje poznavati motor koji vozis i njegove mogucnosti, a ako pozajmis motor sve je drugacije i cak i da ne budes kriv neces uspeti izbeci nesto mozda jer ne poznajes "masinu" dovoljno... Savet: vozi samo svoj motor bar 2 godine... Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semendrianer 5 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima!!! Sad sam na svojoj masini i trudim se da slusam i ucim Evo nekih slika motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti ta riđa Japanka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Semendrianer 5 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala ima jos mnogo toga da se sredjuje, ali polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...