Jump to content

Moto Zajednica

BMW F 650CS...Gasenje motora u toku voznje

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova

Upravo sam se vratio iz voznje prilicno iznerviran...vozim se i pri nekoj brzini samo mi se ugasi motor,tek tako.Nestajem samo ponovo upalim ali se gasi cim oduzmem gas.prekinem kontakt,ponovo okrenem kljuc upalim i radi normalno neko vreme dok se opet ne ugasi tek tako bez razloga..Prvo sam mislio da se gasi pri velikim obrtajima posto je jedno vreme radio normalno kad sam smanjio brzinu,ali se  posle,kada sam usao u grad isto poceo ponasati i pri malim obrtajima.Nista neobicno nisam primetio,povlaci i ide ok.Ima li neko ideju sta bi mogao biti uzrok ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Paaaaaaaaaaaaaa kume mislim da je vreme da prodas motor (jebo te BMW i onaj njegov kais) i da kupis sebi pravi motor.

• U prolazu, 46 postova

Da sa ubrizgavanjem..pokusacu da pronadjem gde bi bio taj protokomer,i kako bi ga cistio.A posto mi se blizi servis na 20 hiljada mozda za pocetak to da odradim,tu ce da menjaju i svecice i filtre..

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: TT600R

jbg dugar je imao isti problem na bmw f650 ali karburator, u pitanju mu je bila siber iglica u karburatoru dobijao j previse goriva a sad kot tebe nemam pojma.

Najbolje je kad odes u servis da oni to otklone nije to neki veci problem.

• Svrati ponekad, 293 postova

ja sam imao slichnih problema na f 650 1996.god. i u pitanju su bile kape za svecice...naruchio stavio nove i  ;D  u svakom sluchaju idi do majstora

• U prolazu, 46 postova

Da majstor mi negine,jedino moram cekati do cetvrtka..prvi slobodan termin.Zvao sam danas radulovica i kaze da je neki momak imao isti problem na dakaru,i da je resio  zamenom filtra goriva i ciscenjem nekih dizni.Videcu da li je to problem i kod mene

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Proveri i prekidač bočne nogare.

Meni se F 650 ST ugasio posle bliskog susreta sa nekom živuljkom na autoputu. Otkačila se opruga koja drži bočnu nogaru i on se ugasio.

Banalno ali ko zna...

Objašnjenje za one koji nisu upućeni...

Kod BMW-a se izbacivanjem bočne nogare prekida rad motora, tj. ne može da radi dok ona nije u položaju za vožnju.

• U prolazu, 46 postova

Provericu i to,sad mi kasno,ali mislim da sam nasao uzrok gasenju,nisam siguran ali sutra u voznja i provera.Pregledao sam danas kontakt na akumulatoru i nadjem minus prilicno labav,upalim  motor radi normalno, cimnem zicu on se ugasi i nece da upali dok ne prekinem kontakt i ponovo ne okrenem kljuc ,tako mi se nekako i ponasao juce u voznji.nadam se da je to problem.

A  cene kod radulovica sam imao prilike da vidim i osetim...bez komentara :o :o

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Provericu i to,sad mi kasno,ali mislim da sam nasao uzrok gasenju,nisam siguran ali sutra u voznja i provera.Pregledao sam danas kontakt na akumulatoru i nadjem minus prilicno labav,upalim  motor radi normalno, cimnem zicu on se ugasi i nece da upali dok ne prekinem kontakt i ponovo ne okrenem kljuc ,tako mi se nekako i ponasao juce u voznji.nadam se da je to problem.

uh... pa da... to sam zaboravio!

I to sam imao prošle godine... ali drugačije se ponašao. Ugasio se na semaforu i nisam mogao uopšte da ga upalim na dugme. Na guranje ga upalim i odem u firmu, proverim kontakte... naravno labavi. Stegnem i piiiiičiiii :) nikad više. to su sve dečije bolesti zbog nemarnosti (što moje, što prethodnog vlasnika). Ipak to nije novo...

• Drug član, 1702 postova

stegni to pa probaj,a radulovica izbegavaj :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja