JOE 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji louis oprema u sloveniji? ako neko zna treba mi ili adresa ili neki telefon kako da stignem do toga... hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po informacijama sa sajta, Louis posluje samo u Nemačkoj i Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Druže, Acim je u pravu, nemaju prodavnicu u Sloveniji. Ali imaju u Austriji, Villach i Graz su samo nekoliko kilometara od granice, tako da to ne bi trebalo da bude problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 22, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Louis trgovina nema u Sloveniji ali imaju firme koje narucuju iz Louisa. Recimo,ima tu u Portorozu,cijene su identicne kao iz kataloga i sve sto narucim dodje u roku od najkasnije 15 dana To je trgovina koja prodaje Karcher minivash i opremu,a uz to ima osnovnu opremu i sitnice za motore iz Louisovog kataloga s tim sto se iz tog kataloga moze bilo sta naruciti. Vec sam narucivao nekoliko puta tamo i cekao sam maksimalno 15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 22, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.podjetje-trg.si/louis.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Portorosu, tj Lucija. Iznad marketa TUS. Tj koliko sam video oni imaju samo neke od artikala a sve ostalo mozes poruciti. Nisam ulazio jer rade samo petak i utorak. Ja sam video tek juce, jbg. A sutra se vracam u Bg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el zna neko gde je tacno louis u austriji ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 29, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan el zna neko gde je tacno louis u austriji ??? http://www.louis.de/_407fdb2dbe7d80804424aaf5ae90fd465f/index.php?topic=filialen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...