Djeronimo 422 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Iz Beograda sam, imam 30 godina, i trenutno vozim casove za A kategoriju. Cim polozim planiram da nabavim motor i opremu, pa da vam se pridruzim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! Jel si gledao vec nesto od motora sta imas u planu da uzimas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 422 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Jos uvek samo pregledam oglase, nisam isao da pogledam neki motor. Razmisljam o nekoliko varijanti: - Svidja mi se kako izgledaju i cujem od prijatelja dobre stvari o Banditu 600 i SV 650 (naked modeli). - S druge strane istrazujem po netu i cujem savete da bi bilo pametno poceti sa necim slabijim, pa vidim preporucuju se Ninja 250 i 300. Zanimljivo mi izgleda u ovoj grupi Bandit 400, ali ih ima malo na oglasima. - Nudi mi se opcija da od drugara kupim skoro nov kinez Peda 125cc po povoljnoj ceni, nisam siguran dal da se s ovime vozikam do kraja ove godine pa da kupim nesto ozbiljnije kad malo udjem u stos. Sto se opreme tice odvojio sam neki budzet pa i tu istrazujem kako da u njega uklopim sto kvalitetniju opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 422 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam neko vreme i kupio ovaj Kawasaki ER-6f iz 2011 od coveka koga poznajem. Polozio sam i izvadio dozvolu, kupio vecinu opreme, i sad se vozikam polako uglavnom okolinom Beograda. Trenutno gledam koje pantalone su najbolja opcija, posto mi je vec u opremi solidno vruce voleo bih da uzmem neke koje su malo komfornije od farmerki koje trenutno nosim u voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лепо моторче, срећно! Честитам на дозволи и, када нађеш добре панталоне за лето, а да штите, јави. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 422 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Trenutno razmisljam o onim Dig pantalonama, a i video sam neke malo skuplje farmerke od kevlara u Maxmomentu. Moracu da probam sta ima i kupim nesto od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...