mrmiki 431 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Na biciklu, sa kacigom, savršeno bezbednom, od 100% recikliranog papira - Arhitekton ARHITEKTON.NET Predstavljamo vam jednog od dobitnika nagrade “James Dyson” . Fondacija James Dyson je 2016.godine otvorila međunarodni konkurs za dizajn, za proizvode ili koncepte koji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, pa ne znam, baš... možda za bicikliste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sa inženjerske strane, odlična ideja. Ne znam baš da li bih imao hrabrosti sa tim na glavi da vozim, čak ni bajs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Padne kisa, otopi ti kacigu, omaknes se na belu liniju, padnes i eto belaja. Jos kad se pridignes sa rastopljenim kartonskim trakama koje ti vise sa glave.... Onda te pitaju, jel' ti to vozis bajs, ili su to neki novi vikleri za sredjivanje frizure po kisi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saćasta konstrukcija je nešto najsavršenije iz prirode. Pitajte pčele. Može da nosi velike težine i izdržava udare. Na snimku se vidi i testiranje istih ali mi za kompletnu sliku nedostaju i udarci sa strane, koji su prilikom pada sa bicikla, ipak mnogo češći od onih direktno, odozgo. Osim ako nije u pitanju neka saksija muškatli sa četvrtog sprata. Ipak, kao inženjeru, ideja mi se zaista dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Предимензионирана, такозвана, "ружа" са славску свећу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...