vuk kv 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto dame iz ns nema vec par dana na sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: MC NS Ridersi prave rodjendansku žurku uskoro, ali ne bih u njihovo ime da to bilo gde objavljujem (nije u redu). A moj klub pravi krajem aprila (ima vremena do tada, ali ja ću javiti ovde). Planiramo žurku za vreme moto sajma u NS pa će se lepo poklopiti. To su dve žurke koje su malo veće za koje ja znam da će biti u NS. E sad, za ovako manje žurkice, spontane...svaki četvrtak svirka u mom klubu (da ne ponavljam gde smo, pisala sam ovde i na svakom forumu gde se tačno nalazimo, i kako doći do nas). Za NG sam čula da u MK Brothers nešto planiraju (do sada je bio maskenbal i bilo je uvek dobro), ali za to nisam sigurna. eto ovo bi bile informacije iz prve ruke:) Hvala svima na pozdravima, pa nemojte kuckati nego dodjite kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za LMC Ladies od kuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bibi 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: tuzla Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV ZA LMC LADIES OD BIBIJA IZ TUZLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Da i mi pozdravimo ledisice i Olju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugarice, gospodjice, gospodje ledisice puno pozdrava od Panonskih Vukova, srecna nova godina, mnogo zabave i predjenih KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;) puna podrska od stolaraiz mk indjije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista lepse, nego videti zgodnu devojku na mocnom motoru. Puno srece u Novoj Godini, i vidimo se sa prvim lepim danima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Januar 6, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan pozdrav za cisto da se ne zaboravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa Crni Leptiru hvala za ovo kačenje boja. Da se ne zaboravimo navrati do nas kada dođeš u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Januar 11, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, pa sad sam i po familijarnoj liniji prijatelj predsednice, red je da se obidjemo, samo da prodje ova zima. Pozz. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam komšinice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav LMC Ladies Novi sad , jedno pitanje za nas neupucene , dali klub radi , kad su svirke i gde mozemo da vas nadjemo u N. SADU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Već sam par puta objašnjavala gde smo, al ajde još jednom:). Klub naravno radi svakog dana, svakog četvrtka su svirke (u ovim zimskim danima pravi povod za okupljanje, inače leti nema povoda,družimo se svaki dan:). Klub je na tik uz obalu Dunava, gleda na Sr. Kamenicu. Nalazimo se na Ribarcu (za neupućene Ribarsko ostrvo, prvo skretanje desno posle lakat krivine). Ima ispred kluba tabla sa bojama našeg kluba (Crni Leptir je ovde stavio fotkicu), da se ne zbunite pa ne udjete u susednu kafanu ima još dva kafića, mi smo u sendviču:). I da ne bude zabune: ljudi kad dodju prvi put, a ne znaju za nas, misle da je to tipičan ženski klub u koji zalaze samo žene (ovo kada sam čula slatko sam se nasmejala:). Moram reći da ima više muških nego ženskih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sluzio vojsku u N SADU na limanu 4. mornarica . dali moze sa te strane da se dodje do vas . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sa te i moze... Znaci jos jedna zrtva za pivo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;)nikakav problem . jasam uvek za . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se zapljunem u ime ekipe, da se zna da smo bili i obećavamo da će mo doći opet! Slika je malo mutljikava ali atmosfera je bila odlična, bili u prolazu pa nije bio red da prođemo a da ne svratimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle svaka ti cast za fotku, sa,o sto ja nista ne vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle svaka ti cast za fotku, sa,o sto ja nista ne vidim... Ali ja vidim tebeeeeeee xaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa je.i ga, ne mogu da verujem, kako ste bili baš kad mene nije bilo...ja sam bila u Zagrebu juče sam stigla. E baš mi je žao. Ne znam jeste li upoznali nekoga iz kluba i ko je uopšte bio, ali molim vas da se najavite sledeći put...da znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas to ide spontamo, zna se da se okupljamo subotom u 14h u Fashion-u , a posle gde zavrsimo... Jos ja napunio pun rezervoar benza da mozes posteno da isprobas motor da ne moras da guras... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam ;D, bilo je divno vreme ali ja nisam bila u NS, biće dana. A gde je taj Fashion? :o. Ja nisam baš rodjena novosadjanka pa ne znam baš sve kafane u gradu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...