Bohem 250 Napisano Maj 21, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Da li je potreban zeleni karton za maxi skuter za Bosnu? Nigde nisam mogao da nadjem informaciju na forumu. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Potreban je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Maj 21, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znaš možda koliko košta da se izvadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2271 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Treba. 2000 sam ja placao u teh.pregledu Sunce na Ledinama. Ja mislim da je Dunav osiguranje. To moras videti koje ti je osiguranje u polisi pa od tog osiguranja da uzmes zeleni. Ne moras ni ici na tehnicki,ja sam za auto Winner uzeo u poslovnici na NBG.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Od 2000-3000 je zeleni karton zavisno od osiguravajuće kuće a uzimaš onaj ciju polisu obaveznog osiguranja imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Maj 21, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, registrovan mi je u Killer auto u Tošinom bunaru, baš ću ih zvati da pitam. Hvala još jednom :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2271 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da više za BIH ne treba zeleni. Nadam se da je ispravna inforacija pa eto da znate,kad već ima tema.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 2, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan https://daljine.rs/zeleni-karton-bosna-i-hercegovina-bih-nije-potreban/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Novembar 2, 2020 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao: Čujem da više za BIH ne treba zeleni. Nadam se da je ispravna inforacija pa eto da znate,kad već ima tema. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Provereno, prelazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 3, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dobio info jos pocetkom oktobra da od 19.10. prestaje vazenje zelenog, tako da od 20.10 u 00:01h je moglo da se prelazi bez. Nisam isao, ali netreba sigurno info je zvanicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Novembar 3, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, miksamgm said: I ja sam dobio info jos pocetkom oktobra da od 19.10. prestaje vazenje zelenog, Ne prestaje važenje zelenog kartona, i dalje su validni. Od 19.10. BiH priznaje srpsku polisu obaveznog osiguranja prema trećim licima, pa nema potrebe da se dokazuje konvencijom iz 1953 godine. Za srpske vozila i dalje je potrebno za sledeće: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Albanija,Tunis, Maroko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 3, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rast je napisao: Ne prestaje važenje zelenog kartona, i dalje su validni. Od 19.10. BiH priznaje srpsku polisu obaveznog osiguranja prema trećim licima, pa nema potrebe da se dokazuje konvencijom iz 1953 godine. Za srpske vozila i dalje je potrebno za sledeće: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Albanija,Tunis, Maroko A za BiH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5583 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, miksamgm said: A za BiH? Ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 4, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, drmilan_ je napisao: Ne treba Ma znam, to sam i napisao nekoliko postova iznad jer se pisalo o BiH i ja sam se nadovezao da ne treba. I onda @rast pise ovo sve, pa ga pitam jel treba za Bosniju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sa nasom vozackom moze da se vozi motocikk u Francuskoj, i da li postojivremnsko ogranicenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 24. Francuska - državljanima Republike Srbije, pored nacionalne, potrebna je i važeća međunarodna vozačka dozvola; 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...