Terza - Wildone 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan E pa narode rekoh da napisem par recenica o mom sledecem putovanju. Kao sto sam rekao u predstavljanju ja sam originalno iz Kraljeva bivsi clan MC Kings-a ali trenutno zivim u Velsu vec dugo godina. Sada sam clan kluba Y BRODORION - Brotherhood u Velsu i par nas ( velshani) dolazimo da posetimo MC KINGS i da pokazem ljudima kakav je "BIKE SCENE" kod nas. Prolazimo kroz celu Evropu preko Engleske Francuske Nemacke Austrije bla bla bla ........ ma vec imate sliku ;. Ako budete hteli da partijate sa nama Javite se MC KINGS ili dodjite u Kraljevo 36. jula da partijao a ako ne mozete onda planirajte moto skup na Zlatiboru. Ako zelite da saznate malo vise o Velsu i o bajkerima na ovoj strani sveta potrazite me (mislim na mene Terza ) To je to za sad. HOPE TO SEE YOU ALL SOON> RIDE SAFE AND GO CAREFUL Terza- WILDONE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete hteli da partijate sa nama Javite se MC KINGS ili dodjite u Kraljevo 36. jula da partijao a ako ne mozete onda planirajte moto skup na Zlatiboru. Vazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam provalio da sam se malo zezno oko datuma ;D nije 36. Jula posto kao sto svi znamo to ne postoji cak ni u britaniji L) neko 26. Jula. Nadam se da se vidimo Terza- WILDONE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu od 33. do 39. pa mozete i do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan \\e pa Bucko hvala na pozivu ali mislim da smo zauzeti u tom periodu tako da nemas frke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Jul 9, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan :D Dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Superiska onda. Vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jul 22, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opet kasnim! Docek je vec spreman, skoro! Samo jos da stignem to jagnje! Cekamo vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene već u petak , stižem pravo na Goč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jul 27, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iz Britanije su stigli i sa njima dva momka iz Velsa-Tony i Richie. Posto pada kao iz kabla vreme prekracujemo raznim specijalitetima. Imali smo i goste iz Grcke, Dimitrija i Lenu koji se vracaju sa Nordkapp-a. U cetvrtak spremamo malu klupsku proslavu u brvnari, u cast gostima iz Velsa, pa ako je neko u blizini neka se javi da uveca zabavu! Na prvoj slici su sa leve strane Dimitri, Richie, Tony, na drugoj je Lena, a trece je poklon od Dimitrija i Lene sa Nordkapp-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 27, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A gde vam je ta brvnara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jul 30, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brvnara je na jedno 5km od Kraljeva prema Gocu. Ako neko dolazi neka zove da se saceka. 063466403 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad provalio da si ovo postavio pa rekog da se ja sam pomenem da sam ja lik u belloj majci u vr' sovre (isto iz Velsa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa...Dobro. Navrni opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan But of course Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...