Savage 2 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan He, ja imam Schuberta od Austrijske vojne policije, dzetovka i mlogo sam je zavoleo Imao sam i jednog flip-up Schuberta, ali me nesto stalno zulj'o po glavi pa sam prod'o dalje... Jebaga, kockasta mi glava ;D Schubert No1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekkki 0 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dosta kaciga sam probao u zadnjih mesec dana jer sam hteo da kupim jos jednu kacigu i mogu ti reci da mi svaka posle suberta deluje nikakva. Definitivno je najudobnija kaciga,i sve ovo sto kaze Maki da je najtisa i da ima najbolju zastitu od vetra je tacno. Cak mi i nije preterano vruce sa njom. hehehe BATO, stavi moju kacigu na glavu da vidis jdal je ``nikakva``,mislim - ja bih probao tvoju ali GLAVA nece sa udje HAHAHAHA dakle - moje misljene nije moguce izneti!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2221 Napisano Jul 24, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog zadovoljnog vlasnika S1 Schuberth kacige. Za sad, najbolja turing (a i ne samo turing) kaciga koju sam nosio. Imam i staru Rossi AGV XVent kacigu koja je sjajna, ali racing fazon... A imam i XR1000 koja je odlicna, ali bar 2 klase ispod Schuberth kacige. Nije nikako los Shoei, ali mi je Schuberth mnogo prijatnija i generalno bolja kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Jul 24, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Dosta kaciga sam probao u zadnjih mesec dana jer sam hteo da kupim jos jednu kacigu i mogu ti reci da mi svaka posle suberta deluje nikakva. Definitivno je najudobnija kaciga,i sve ovo sto kaze Maki da je najtisa i da ima najbolju zastitu od vetra je tacno. Cak mi i nije preterano vruce sa njom. hehehe BATO, stavi moju kacigu na glavu da vidis jdal je ``nikakva``,mislim - ja bih probao tvoju ali GLAVA nece sa udje HAHAHAHA dakle - moje misljene nije moguce izneti!!! ;D ;D ;D To samo tebi svaka GLAVA ulazi bez problema,laka ribice! ;D Izvinjavam se za off,ali bio sam isprovociran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...