doktor 4804 Napisano Maj 18, 2020 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sa kojim svih ovih godina vozim ture prodaje novi, nekorišćeni Garmin Zumo 595. Nema dovoljno postova pa ja postavljam oglas. @nevoljica Sve informaccije na tel 065/8855550 Aleksa Cena 520€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 154 Napisano Maj 18, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... hvala Doktore... Ja sam drugar koji prodaje Zumo 595... Kupio sam ga pre manje od 2 meseca u spremanju za Sardiniju koja tura nam je pukla zbog Korone... onda sam prošle nedelje kupio nov motor sa novom navigacijom zbog čega ova ide na prodaju... Navigacija nikada nije stavljena na motor i potpuni je nova... u kutiji... samo jednom upaljena da proverim da li radi... plaćena 600 eur... sve mape... doživotni update... ima dve zaštite ekrana, dve maske za nosač, komplet pakovanje original... i torbica sa pregradom za kad se skine sa motora... Promenio Maj 18, 2020 član nevoljica Slavna greška 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 154 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Zumo prodat... krajnje simpatično... jedna Ivana je svom mužu kupila na poklon kao iznenadjenje... u zdravlju ih vodila.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nevoljica je napisao: Zumo prodat... krajnje simpatično... jedna Ivana je svom mužu kupila na poklon kao iznenadjenje... u zdravlju ih vodila.... da je vise takvih devojaka, gde bi nam kraj bio 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 154 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan To i ja kazem... od prvog minuta razgovora kada je rekla sta joj je ideja ja se oduševio.... moze popust... pandodatni popust kad je dosla... preslatko mi je to bilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sumljiv si ,sta je tu bilo preslatko... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 154 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... ovo je krajnje bajkerski iskreno... podsetilo me kad je meni zena onomad dala pola para za novog ljubimca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti da ne upadnes u tvoj nadimak ako ti zena procita ovu temu One nemaju bas smisla za ovako lepe gestove prema drugim zenama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...