kymcosuper9 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Dax 50ccm..privremeno uvezena..god 1971..extra stanje..cena 500e.. Nenad 0641635718 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Jul 8, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci privremeno uvezena ? Jel to moze da se uzme za stalno, ako je neko zainteresovan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini papir koji ja imam je privrmeni uvoz i to iz '71..veruj mi da nemam pojma sta to znaci ;D..postoji fora da se reistruje..neko ko moze da je izveze pa da je ponovo uveze..tako nesto.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alo pajseru, iz kog si to podruma iskopao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan To mi ceo zivot stoji u garazi..zauzima mesto..al sad planiram mozda motor da uzmem pa rasprodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vala doci cu u blok 45 da vidim to cudo, izgleda svetski ;D Inace, sve je ispravno, mislim pali, radi, ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsija ima ovo cudo motor je lud ko struja i nemoze da se unisti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znaci ja nisam verovao..bio tu sa par drugara u garazi i reko ajde da probam da ga upalim,posle sigurno 2-3 godine..znaci posle drugog kurblanja,oni nisu verovali..ide fino,mislim sta znaci fino,40-50 lagano..ima tri brzine i nema kvacilo,poluatomatik je..jedino me zeza zadnja guma,ispusta..jel zna neko gde bih mogao da nadjem te male,ima unutrasnju,ajde kad vidim koja je velicina napisacu.. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, koje je to cudo visine? Jel kao Automatik Tomosov ili nizi? I kako mu radi taj poluautomatski menjac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, koje je to cudo visine? Jel kao Automatik Tomosov ili nizi? I kako mu radi taj poluautomatski menjac? Bitno nizi od automatika. Mislim da su tockovi 12". A za menjac... Samo menjas, a nista ne kvacilis Vozao sam takvog pre 300 godinE Pogledajte po netu. Mislim da su Dax i Monkey skoro ista stvar... V. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide fino,mislim sta znaci fino,40-50 Tebi brze i ne treba. Sve preko toga je previse rizicno za tebe, a i za ostale ucesnike u saobracaju koji se nadju u tvojoj blizini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo cudo je ladno 4t... :o http://www.youtube.com/watch?v=Xk9yGiTa_zM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=bjWXKxnbemk&feature=related Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan ovo cudo je ladno 4t... :o Si, si! Vrlo fin cetvorotaktni motor. Postoji u raznim verzijama od 50 do 150ccm. Takva masina se ugradjuje na cuveni honda super cub moped (proizveden u 60.000.000 primeraka!) U novijim evolucijama ima i anlaser. S obzirom na to da se ova masina pokazala kao vrlo kvalitetna i pouzdana, cesto je i kopirana. Ukupan broj masina je sigurno preko 100.000.000 :o Na shvapskom ebay-u nov kineski klon ove masine od 125ccm sa anlaserom kosta 180e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kupis tu masinu i stavis na ATX, i imas dobar motor za grad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kao ovo ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan 4t je,aha..inace tockovi su 10ke.. @Srkki Imam jugica koji ce tresne tog tvog djindjija..zato pssssssssssst! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...