Cope 215 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan N-103, da li je stigla u naš grad, ima li je ko, i kakva su sikustva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 649 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ??? Ma ja dole ne idem zato što rade retardi i samo se iznerviram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 649 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ??? Ma ja dole ne idem zato što rade retardi i samo se iznerviram... Razumem te u potpunosti.Ja sam kupio N102 sa Basic +Intercom kitom i imao sam problema sa zujanjem kad spojim kablom kacigu i mobilni.Odem dole da zamenimo kabl i ustanovimo u cemu je problem a lik pocne pricu dal sam formirao bateriju 3 puta jer je to jako bitno kod Bluetooth-a.Saslusam ga ja u totalnom zbunu o cemu on to prica i onda pocinje moje natezanje i objasnjavanje da ja nemam Bluetooth nego povezivanje preko kabla koji sve vreme drzim u rukama sa kacigom i mobilnim.I posle 2 minuta je shvatio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ??? Ma ja dole ne idem zato što rade retardi i samo se iznerviram... Razumem te u potpunosti.Ja sam kupio N102 sa Basic +Intercom kitom i imao sam problema sa zujanjem kad spojim kablom kacigu i mobilni.Odem dole da zamenimo kabl i ustanovimo u cemu je problem a lik pocne pricu dal sam formirao bateriju 3 puta jer je to jako bitno kod Bluetooth-a.Saslusam ga ja u totalnom zbunu o cemu on to prica i onda pocinje moje natezanje i objasnjavanje da ja nemam Bluetooth nego povezivanje preko kabla koji sve vreme drzim u rukama sa kacigom i mobilnim.I posle 2 minuta je shvatio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga sa puno problema, prednji deo ako je otvoren polozaju pri voznji pada jer nema sistem sa blokiranje, vizir ne moze da se blokira jer su zubi jako slabi i skoro da i ne dolaze u kontakt sa vizirom, jedino sto je manje bucnija naspram N-102. Kaciga je u katalogu 309 evra u classic varijanti a za te pare ima i puno boljih kaciga kao sto je Airoh SC-66, karbonska bez i jednog problema do sada ili HJC FS-MAX nesto malo skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Schubert.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 7, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Schubert.... Evo sada u Louisu popust za SCHUBERTH CONCEPT, cijena sa 378.00 na 199.95 evrica,a SCHUBERTH CONCEPT KL.HELM sa 358.00 na 249.00 evrica. A i nesto mi drazi Fiberglas/Karbon, nego Lexan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...