Jump to content

Moto Zajednica

Nolan N103

Recommended Posts

• Drug član, 1725 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Kad sam bio pre 2 nedelje u predstavnistvu kod autobuske stanice da ulozim reklamaciju nisu imali maltene nista ni od kaciga ni od SHAD kofera i rekli su mi da stize krajem ili pocetkom meseca ???

Ma ja dole ne idem zato što rade retardi i samo se iznerviram...

• Drug član, 1725 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Razumem te u potpunosti.Ja sam kupio N102 sa Basic +Intercom kitom i imao sam problema sa zujanjem kad spojim kablom kacigu i mobilni.Odem dole da zamenimo kabl i ustanovimo u cemu je problem a lik pocne pricu dal sam formirao bateriju 3 puta jer je to jako bitno kod Bluetooth-a.Saslusam ga ja u totalnom zbunu o cemu on to prica i onda pocinje moje natezanje i objasnjavanje da ja nemam Bluetooth nego povezivanje preko kabla koji sve vreme drzim u rukama sa kacigom i mobilnim.I posle 2 minuta je shvatio ???

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Razumem te u potpunosti.Ja sam kupio N102 sa Basic +Intercom kitom i imao sam problema sa zujanjem kad spojim kablom kacigu i mobilni.Odem dole da zamenimo kabl i ustanovimo u cemu je problem a lik pocne pricu dal sam formirao bateriju 3 puta jer je to jako bitno kod Bluetooth-a.Saslusam ga ja u totalnom zbunu o cemu on to prica i onda pocinje moje natezanje i objasnjavanje da ja nemam Bluetooth nego povezivanje preko kabla koji sve vreme drzim u rukama sa kacigom i mobilnim.I posle 2 minuta je shvatio ???

:D  :D  :D

• U prolazu, 33 postova

Kaciga sa puno problema, prednji deo ako je otvoren polozaju pri voznji pada jer nema sistem sa blokiranje, vizir ne moze da se blokira jer su zubi jako slabi i skoro da i ne dolaze u kontakt sa vizirom, jedino sto je manje bucnija naspram N-102. Kaciga je u katalogu 309 evra u classic varijanti a za te pare ima i puno boljih kaciga kao sto je Airoh SC-66, karbonska bez i jednog problema do sada ili HJC FS-MAX nesto malo skuplja

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Schubert....

;)

Evo sada u Louisu popust za SCHUBERTH CONCEPT, cijena sa 378.00 na 199.95 evrica,a SCHUBERTH CONCEPT KL.HELM sa 358.00 na 249.00 evrica. A i nesto mi drazi Fiberglas/Karbon, nego Lexan.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja