sasa ns 1 3067 Napisano Maj 13, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rakiju dunja i kruška iz kompezacije povoljno za 6e litar.Po toj ceni sam je dobio ,rakija je prirodna što potvrdjuju i oni koji su je probali a razumu se.Inače puna cena prodavca je 10 evra .Minimalna količina 5 litara u balonu od vode .Imam 50 litar.Saša novi sad 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od koje sorte kruške je rađena rakija, koliko je jaka i ispuni li dnevni boravak aromom dok uliješ jednu čašu rakije?Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 14, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moram da se raspitam ,nisam je probavao a otvarao sam je na otvorenom prostoru pa neznam,proveriću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Umesto mirišljave sveće ili kandila, natočite časicu rakije i posadite je na sto. Nemojte paliti, postoji opasnost od požara. Za najbolje rezultate piti naiskap. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5561 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 802 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan To mu dođe srpski "Airwick". Može čašica i da stoji u WC-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, el classico said: Od koje sorte kruške je rađena rakija, koliko je jaka i ispuni li dnevni boravak aromom dok uliješ jednu čašu rakije? Vozim motor, nisam bajker. Tacno se vidi iskustvo :-) Ako zamirise toliko jako bezi od toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...