drag 6 Napisano Jun 2, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Iducu godinu probacu ovo. Sad vec uplatio sam letovanje, zato ne idem. http://www.indianarc.com/ Ako neko ne razume o cemu pise ovde. Avantura u Indiju 1000 km sa riksom (kao trajk ), preko dzungel, pored more, preko guzva u grad. Za 2 osoba kosta 1300 evra. Ispod 18 god. ne moze da ide. Cena obuhvaca: iznajmivanje riksa, avionska karta, spavanje. Klopu neznam. Ako neko prijavi do 01.07.2006. kosta samo 1000 evra za 2 osoba. avantura pocinje 21.08.2006. do 28.08.2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 2, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam gledao sajt. Ista ruta za iste pare, izaberes motor od nekoliko ponudjenik modela i za istu kintu putujes motorom. Ako si na kraju zadovoljan masinom mozes je kupiti za 1000-1500 eur i nositi kuci. Razmislicemo za sledece leto !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 2, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha, super! Ne moze autenticnije od ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da bi probao. Cini mi se zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan sporo druze sporoooooooo opcija sa motorima mi se vise svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi iduæe godine motorom u Indiju, naravno ako bude para i ako Ameri ne naprave sranje u Iranu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno, ali u vlastitoj reziji, upravo su zapocele dvije cure iz GB http://www.tuktotheroad.co.uk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Jun 6, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno' date=' ali u vlastitoj reziji, upravo su zapocele dvije cure iz GBhttp://www.tuktotheroad.co.uk/[/quote'] Hahaha, dobra im je parodija na LWR '2 girls, 3 wheels, 10,000 miles' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 7, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to, ali moras brate najmanje 8 inekcija da dobijes zbog silnih bolestina u Indiji. Ja sam trebao sluzbeno da idem pa kad su mi poslali listu sta sve trebam da primim dva meseca pre puta ja odustao pa otisao kolega koji je inace Indijac. Proverite sa Institutom za Tropske Bolesti sta sve treba da se primi od vakcina pre puta jer posle moze da bude kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...