Jump to content

Moto Zajednica

Max Biaggi???

Recommended Posts

• Zainteresovan, 564 postova

Posto  MotoGP aktivno pratim od prosle godine, zanima me sta je Max za*rao u Moto Gp, cuo sam za neke svadje, prepiranja...???

Da li znate, jer me bas zanima, jedino sto sam gledao , a da je u vezi sa Maxom, je onaj cuveni Rossiev srednji prst...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Bio je jedan text o tome na b92. Covek je uvek za neuspeh krivio tim, gume ili nekog drugog sem sebe. Takvim ponasanjem je uspeo da iz svakog tima ode rusenjem svih mostova iza sebe. Na kraju se doslo do toga da niko nije hteo da ga zaposli, ovaj tim zbog naredjenja proizvodjaca guma, onaj zbog proizvodjaca motora, neki treci zbog sponzora i tako dalje.

• U prolazu, 51 postova

Bio je jedan text o tome na b92. Covek je uvek za neuspeh krivio tim, gume ili nekog drugog sem sebe. Takvim ponasanjem je uspeo da iz svakog tima ode rusenjem svih mostova iza sebe. Na kraju se doslo do toga da niko nije hteo da ga zaposli, ovaj tim zbog naredjenja proizvodjaca guma, onaj zbog proizvodjaca motora, neki treci zbog sponzora i tako dalje.

Iza svih tih zabrana stoji HONDA,opravdano ili ne...

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Bio je. I da ne zivi u eri Rosija, kao i da je malo manji smrad, mogao je da ima mnogo dobru karijeru.

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Ne mislim da je los covek, malo je netaktican, malo ga je ponela slava, rano je postao prvak srednje kategorije i to ponovio cetri puta. Posle toga uvek u vrhu medju najboljima, dosta pobeda i dobrih voznji, ali danas vrlo cesto moras da sagnes glavu i da cutis makar bio u pravu, jos ako izostanu rezultati... a to se njemu desilo.

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ma nije samo Honda u pitanju. Sa svakim proizvodjacem se razisao vadjenjem ratnih sekira.

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ma nije samo Honda u pitanju. Sa svakim proizvodjacem se razisao vadjenjem ratnih sekira.

Yamaha kad ga je sutnula rekli su da vise nikad nece sesti na njihov motor...

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Pa je i na kraju ovo napisao

Masimilijano Bijađi je možda neshvaćeni superstar, trkač s manom, malerozan ili jednostavno nedorastao, ali voleli ga ili ne, bilo bi šteta da ovako završi karijeru. I zbog sile navijača koji ga prate, ali i zbog proste činjenice da moto-svet jednostavno ne izgleda isto bez njega.

Moram priznati prvi put B 92 daje jedan dobar tekst.

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Tekst je pisan u momentu kada je zavrsio karijeru u Moto GP-u, medjutim nije napustio moto svet. I danas vozi prilicno uspesno, nastavio je karijeru u superbike-u posle jedne godine pauze.

• U prolazu, 84 postova

Max je velika legenda moto sporta i sigurno je ostavio dubok trag. Dok je vozio seriju 250 nije mu bilo ravnog. Gledao sam svaku njegovu trku i jednostavno je imao nesto u sebi. Bio je veliki sampion. Kada je persao u seriju 500 nije se bas proslavio sa yamahom jer je to bilo doba hondine dominacije. Vrhunac njegove karijere je bio u 250 cmm. Jednostavno nije bio u formi i nije mogao da drzi kontinuitet, na sta nije bio navikao pa je krivio sve osim sebe. Ni danas se u Superbike-u nije proslavio ali ima jos vatre u njemu. Zivio Mad Max!!!

• U prolazu, 64 postova

Kao klinac sam gledao 250cc samo zbog Biaggija.  Bio je dominantan nekoliko godina u toj klasi, da ne kazem da su trke bile dosadne jer se znalo ko pobedjuje. Nakon prelaska u 500cc u yamahu ocekivalo se da uradi nesto, ali kao sto neko rece to je bilo vreme potpune dominacije Repsol Honde. Bio je u te prve 3 godine (u najjacoj klasi) 2. i 3. u sampionatu ako se dobro secam. Gledao sam prosli vikend SuperBike u Brands Hatchu, prvu trku zavrsio 2. ili 3. a drugu trku negde oko 10-12 mesta. Sta ja znam, mislim da je imao svoju sansu, ali sto je vreme vise prolazilo to je i on sve vise upadao u kategoriju osrednjih vozaca.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja